To je to što me zanima!

Dinamo jedva u Šibeniku, Segesta izbacila Rijeku

Dinamo je u šokantnoj završnici uspio preokrenuti 2-0 na Šubićevcu i s dva gola Tome Šokote proći u četvrtfinale Kupa Hrvatske
Vidi originalni članak

Dinamo je u šokantnoj završnici svladao Šibenik na Šubićevcu 3-2 i plasirao se u četvrtfinale Kupa. Pobjedu "modrima" donio je  Tomo Šokota koji je zabio dva gola u samom finišu utakmice.
Poveli su nogometaši Šibenika već u 5. minuti preko Gabriela. Na 2-0 je povećao ponajbolji igrač domaćih Frane Vitaić u 37. minuti. Nekoliko minuta kasnije Mandžukić je imao stopostotnu prigodu, ali je Runje odlično obranio.
U drugom dijelu Zagrepčani ostaju bez golmana Kocha. Njemački vratar je dobio crveni karton nakon što je istrčao iz kaznenog prostora i srušio Zeca koji se našao sam ispred njega. Kocha je na vratima zamijenio Kelava. U posljednjih dvadesetak minuta usplijedio je preokret hrvatskog prvaka. Prvo je Mandžukić smanjio vodstvo Šibenčana u 70. minuti. Nadu gostima vraća Tomo Šokota osam minuta kasnije nakon kornera Guele i dodavanja Modrića. Pobjedu i prolaz među osam donosi večerašnji junak Šokota minutu prije kraja regularnog dijela nakon što je Modrić prošao cijelu domaću obranu i asistirao mu za gol. U 85. minuti je Šibenik ostao bez Milanovića, kojeg je isključen.

SEGESTA IZBACILA RIJEKU I PLASIRALA SE U ČETVRTFINALE

Segesta je napravila novi podvig. Nakon što su u šesnaestini finala izbacili Zadar, u srijedu su pobijedili drugoplasiranu momčad Prve HNL i dvostrukog osvajača Kupa Hrvatske Rijeku 3-0 i plasirali se u četvrtfinale. Utakmica se igrala u vrlo teškim uvjetima, a golove za Segestu postigli su Cerovečki (32.'), Kovačević (53.' - 11m) i Janković (88.'). Zagreb je u Đakovu svladao istoimenog niželigaša s uvjerljivih 7-0. Prolaz u četvrtfinale momčadi Ćire Blaževića osigurali su Kartelo (26.'). Lovrek (41.', 57.'), Labudović (67.'), Ibričić (72.'), Čutura (82.') i Parlov (87.').  Slaven Belupo je bio bolji od Pomorca iz Kostrene 1-0, a strijelac je bio Bojan Vručina.
U utorak su četvrtfinale izborili Hajduk, Cibalia, Varteks i Inter.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • miro333 25.10.2007.

    al uvijek pobjedi mutno, u zadnjih 15 minuta okrenu rezultat sa 2:0 i sl... ok ti navijaj za njih, ali to ti je ko da glasas za hdz, ko da reklamiras microsoft ili hep i sl...

  • banja 24.10.2007.

    Sad ce opet kazniti suca xaxaxa za 2.gol Dinama kazu ,zalede xexexexexexexe kakvi glupani....

  • pasmaters 24.10.2007.

    A što sad ? Tko je opet kriv što je Dinamo pobjedio ? Opet je sudac pokrao \" jadan\" Šibenik ? Shvatite to već jednom da je Dinamo naš najjači klub i to će biti zauvijek . Dinamo Forever .

Komentiraj...
Vidi sve komentare