To je to što me zanima!

Dinamo maknuo video u kojem su se Hajro i Gojak izblamirali

Dan nakon što je aktualni hrvatski prvak na YouTube kanalu objavio video u kojem su Amer Gojak (23) i Izet Hajrović (28) imali par gafova na razini HNL-a, isti je označen kao privatan sadržaj i više ga se ne može gledati
Vidi originalni članak

Dok je 'Izazov 30 sekundi' s Markom Đirom (21) i Sandrom Kulenovićem (20) tek predstavljen na YouTube kanalu, onaj koji je izazvao komentare javnosti više se ne može vidjeti. Dinamo je jučer objavio video u kojem su glavne uloge imali Izet Hajrović (28) i Amer Gojak (23) koji se baš i nisu proslavili u HNL sferi.

Nakon što je tridesetak sati bio dostupan, video je u četvrtak navečer maknut, kao i objava na Facebooku s poveznicom koja vodi do njega.

Podsjetimo, Gojak i Hajrović trebali su procijeniti koliko će znati nabrojati HNL klubova. Hajro je rekao kako će ih znati nabrojati sve, dok je Gojak rekao da ih zna osam.

- Dinamo, Hajduk, Rijeka, Gorica, Lokomotiva, Istra, Inter, Varaždin - nabrojao je Hajrović, koji je zaboravio Osijek i Slaven Belupo.

Amer se nije proslavio ni s trenerima u HNL-u te je nabrojao samo Jovićevića (Dinamo), Tudora (Hajduk) i Ivkovića (Inter).

Gojak ga je pobijedio u izazovu nabrajanja ženskih imena u 30 sekundi (Hajrović se sjetio samo tri!?), nisu mogli nabrojati više od deset klubova iz talijanske Serie A...

Uglavnom, sve je zamišljeno kao dobra zafrkancija i zabava, ali Dinamov se bh. dvojac i prilično osramotio... Isječak iz videa možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • cule123 29.05.2020.

    Ja bi nabrojao mozda 5-6 bosanskih klubova i ni jednog trenera..tak da mi nije cudno kaj su mrvicu kiksali

  • marino86 28.05.2020.

    Jn

  • 28.05.2020.

    Bez uvrede nogometaši su jedni od najglupljih sportaša. Nemaju školu,nemaju znanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare