To je to što me zanima!

Dinamo na korak do playoffa! Evo cijena za uzvrat s Bugarima

Završila je tek jedna dionica i u drugoj će hrvatski prvak tražiti podršku navijača. Rezultat je tu, kao i prednost iz prve utakmice, ali trebat će potvrditi kvalitetu na Maksimiru
Vidi originalni članak

Bugarski prvak Ludogorec imao je više od igre u Razgradu, no Dinamo je odigrao onako talijanski, na rezultat, pa u uzvrat 3. pretkola Lige prvaka na Maksimir stiže s fantastičnih 2-1 iz prvog susreta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izabranici Ante Čačića odigrali su hrabru i mušku utakmicu u Bugarskoj i premda je visjelo u posljednjim trenucima, hrvatski prvak je uspio odoljeti napadima hitronogih Bugara i stvoriti situaciju u kojoj je na korak do plasmana u playoff Lige prvaka.

Naravno, završila je tek jedna dionica i u drugoj će možda biti i zahtjevnije. Jer Ludogorec će morati jurnuti prema naprijed i uhvatiti zaostatak iz Razgrada dok će Dinamo morati iskoristiti prednost domaćeg terena, svoju kvalitetu, potvrditi pobjedu iz prvog susreta i odraditi posao do kraja.

Dinamo je jedva prošao Škupi pa protiv prvaka Bugarske ipak potvrdio europski renome i na Maksimiru će trebati podršku navijača. A poznato je i koliko će koštati ulaznice za ogled.

Cijene pojedinačnih ulaznica za utakmicu Dinamo - Ludogorec:

  • Tribina sjever dolje 60kn
  • Tiribna sjever gore 60kn
  • Tribina zapad gore 80kn
  • Tribina zapad dolje 100kn

Istočna tribina nije u funkciji dok je južna namijenjena gostujujućim navijačima. Susret je na rasporedu u utorak u 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • AdriaticDream 06.08.2022.

    Ne mogu virovat da morate spuštat cijenu karata da bi napunili stadion :)

  • ZG_d 05.08.2022.

    Prvo treba dobiti odličan Varaždin... Vjerujem da će Ivanušec i Oršić, uskoro isplivati iz krize... Nažalost, Petković, ne.... Treba ga maknuti iz prve momčadi jer kvari atmosferu i previše je iritantan....Odnos prema klubu i profesiji je čista nula....

  • new york city 04.08.2022.

    U vrh glave 5 tisuca ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare