To je to što me zanima!

Dinamo na krilima Fernandesa rutinski bolji od slabog Zadra

Na po tko zna koji put 'sablasno praznom' Maksimiru momčad Zorana Mamića svladala je Zadar 2-0 golovima Juniora Fernandesa u 40. te Leonarda Sigalija u 67.
Vidi originalni članak

Dinamo i Zadar na Maksimiru su zaključili 21. kolo MAXtv Prve HNL, a pred 700 gledatelja slavili su 'modri' 2-0. Momčad Zorana Mamića pobjedom se dodatno učvrstila na vrhu ljestvice, dok je Zadar nakon ovog poraza ostao na posljednjem mjestu i pred njim je teška borba za ostanak u ligi. 

Napadali su domaćini od samog početka, a gosti su držali čvrstu obranu do 40. minute kada Junior Fernandes zabija za 1-0. Igrači Zadra izveli su korner, ali izgubili loptu, a 'modri' su iz kontre vrlo brzo preko Soudanija na lijevoj strani došli pred šesnaesterac gostiju gdje Henriquez daje za Fernandesa čiji udarac s 15 metara ne uspijeva zaustaviti golman Zadra Matković

U nastavku nismo gledali ništa drugačiju utakmicu, a u 67. minuti Sigali je zabio svoj prvi gol u HNL-u s nekih sedam metara iskosa s lijeve strane nakon odlično 'podvaljene' lopte Juniora Fernandesa, koji se vrlo dobro našao u gužvi u šesnaestercu. 

Jedinu pravu priliku zapucao Okechukwu

Prvu pravu priliku, i zapravo jedinu danas, momčad Zadra imala je u 75. minuti kada je Pešić s lijeve strane poslao povratnu u sredinu, a s nekih 14 metara pucao Okechukwu, no ipak neprecizno jer se dobro postavio golman Dinama, Eduardo. Domaćini su do kraja susreta rutinski zadržali prednost i slavili 2-0, iako je pobjeda mogla biti i izraženija. 

Dinamo će u sljedećem kolu gostovati u Gradskom vrtu kod Osijeka, dok će Zadar na Stanovima dočekati Zagreb

Idi na 24sata

Komentari 157

  • movu2222 17.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • ćufta 17.02.2015.

    Na krilima euforije na stadionu!Snage reda jedva su "obranile" Fernandesa od mase navijača koja je spontano i razdragano pohrlila da ga barem dotaknu i domognu se autograma čelnika kluba.

  • hrvatska u srcu 17.02.2015.

    dinamo podiže gledanos nema šta i to za 100 posto

Komentiraj...
Vidi sve komentare