To je to što me zanima!

Dinamo na Parku mladeži lovi 10. titulu, Split sanja Europu...

Dinamo je naša najbolja momčad pa nije niti čudno što su bez poraza. No treba računati na zakon velikih brojeva. Tradicije su tu da se ruše, rekao je Zoran Vulić
Vidi originalni članak

Dinamo od 19 sati u 31. kolu HNL-a gostuje na Parku mladeži protiv Splita. "Modri" love deseti naslov prvaka u nizu, a Split se potajno nada pobjedi koja bi održala njihovu nadu o četvrtom mjestu i Europi. Lokomotiva bježi splitovcima pet bodova. 

Dinamo ima druge planove. Završiti sezonu bez poraza i eventualnom pobjedom (tri boda na Parku mladeži osigurat će Zagrepčanima naslov) završiti HNL bez poraza. 

- Dinamo je naša najbolja momčad pa nije ni čudno što su bez poraza. No treba računati na zakon velikih brojeva. Tradicije su tu da se ruše - rekao je Zoran Vulić, koji ima dosta problema sa sastavom uoči utakmice.

- Nema nam druge, istrčat ćemo bez desnog beka. S desetoricom. Šalu na stranu, mogu ja pričati što hoću, ali odlučit će ono što igrači pokažu na terenu - dodao je Vulić.

Dinamo je pobijedio Split u obje utakmice na Maksimiru ove sezone. Na Parku mladeži na blagdan Svih svetih nije bilo pobjednika (0-0).

- Ne razmišljamo o potvrdi naslova. Idemo odigrati što bolje, titula će doći. Split raste u formi, o Vuliću znamo sve. Ovo će biti sjajna predigra za finale Kupa. Dinamu je gostovanje na Parku mladeži jedno od najtežih - rekao je Zoran Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • AntiMamic1 02.05.2015.

    ajmoooooooo Henriquez trpajjjjjjjjjjjjjjj

  • Zorba 02.05.2015.

    Jadne li su im te titule prvaka u njihovoj vlastitoj ligi

  • mihicaa_1 02.05.2015.

    volim dinamo zivot svoj ljubav svu dat cu muu

Komentiraj...
Vidi sve komentare