To je to što me zanima!

Dinamo nakon teške muke slavio na Šubićevcu

Dinamo je pobijedio Šibenik 2-0 golom Ognjena Vukojevića (82.') i zgoditkom Tome Šokote iz penala u sudačkoj nadoknadi
Vidi originalni članak

Nisam nimalo zabrinut, izuzetno sam zadovoljan, rekao je nakon utakmice Branko Ivanković.
Dinamov trener opravdanje za igru svoje momčadi pronašao je u lošem terenu i lošim vremenskim uvjetima. Dinamo se mučio do 82. minute, a pogotovo u nastavku, kad je bura bila vjetar u leđa Šibenčanima. Oni su to mnogo bolje iskoristili nego Dinamo u prvom dijelu. Dinamovi golovi izazvali su burne reakcije domaćih navijača. Pri prvome golu pomoćni sudac najprije je digao zastavicu i signalizirao zaleđe pa tek na upozorenje Dinamovih igrača promijenio odluku jer Vukojević ipak nije bio u zaleđu. Drugi gol iz penala je zabio Šokota, kojeg su prije malo više od mjesec dana izbacili iz momčadi jer je klubu nanio “nesagledivu” štetu. Grijeh je platio 20.000 eura, a Ivankoviću se odužio golom iz penala.
- Oba gola su apsolutno čista, ali navijači su bili revoltirani jer se sve dogodilo pred kraj utakmice. Vjerujem da će zato u srijedu, kad igramo u Kupu, biti povišene emocije, ali to je uvijek tako kad igra Dinamo. Bile odluke regularne ili ne - dodao je Ivanković.
U utakmici osmine finala Hrvatskoga kupa neće biti Mihaela Mikića. Nakon jednog duela nezgodno je pao. Stradala je ključna kost, a prema prvim liječničkim prognozama, izvan terena će biti dva mjeseca.

STRIJELCI: 0-1 Vukojević (82.'), 0-2 Šokota (90.')

ŠIBENIK: Runje, Kulušić, Raić, Bonacin, Lapić (od 22.' Gruica). Roglić, Bulat, Milanović, Vitaić, Šubić (od 67.' Grizelj), Zec

DINAMO: Koch, Etto, Drpić, Schildenfeld, Čale, Vukojević, Pokrivač, Mikić (od 46.' Sammir), Modrić (od 90.' Vrdoljak). Guela (od 64.' Šokota), Mandžukić

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hacker-ri 21.10.2007.

    http://www.youtube.com/watch?v=rWIbfhMQd-I&mode=related&search= Ovako to rjesavaju u drugim zemljama!

  • vitez525 21.10.2007.

    bitno da je dinamo pobijedio,svi njihovi reprezentativci su umorni od dvije utakmice s izraelom i škotskom.Ali vukojević je odlično odigrao i vjerojatno će kad n.kovać otići u \"mirovinu\" on će ga zamijeniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare