To je to što me zanima!

Dinamo nema prostor u kojem bi navijači mogli kupiti dresove

Real Madrid je nakon samo 14 mjeseci prodajom dresova isplatio cijeli transfer (94 mil. eura) Ronalda iz Manchestera. Smiješno da Dinamo još uvijek nema fan-shop
Vidi originalni članak

Jedan nam se čitatelj javio s pričom da je prije gotovo dva mjeseca preko Dinamova online shopa naručio novi, originalni Pumin dres. Do jučer mu nije stigao, a kada je nazvao klub i pitao gdje može odmah kupiti dres, rekli su mu – samo preko online shopa.

Na žalost, u trenutku najveće ludnice oko Dinama u posljednjih 10-ak godina maksimirski klub svojim navijačima nije osigurao dućan u kojem bi mogli kupiti navijačke artikle.

A kako Hrvati nemaju kulturu kupovanja preko interneta, maksimirski klub u ovoj je euforiji zakinut prodajom dresova i ostalih artikala.

Pomalo je i smiješno da Dinamo još uvijek nema klupski fan-shop. Ne mora nužno biti u središtu grada, mogli su ga staviti i u jedan od brojnih neiskorištenih prostora na "maksimirskoj ljepotici".

U ovoj priči Dinamo je miljama daleko od jučerašnjeg protivnika Real Madrida, koji je u prvih 14 mjeseci nakon dolaska Ronalda samo prodajom njegovih dresova isplatio svih 94 milijuna eura odštete Man. Unitedu.

A plavi će se i dalje žaliti da prodajom ulaznica i suvenira pokriju samo tri posto budžeta...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gladijator 16.09.2011.

    Ja mjenjam orginal Realov dres (crveni) od Ronalda za Lekov dres! ;o))

  • bato001 15.09.2011.

    bio sam u b.luci na stadionu borca,,,i necete vjerovat imaju fan shop

  • OldSQL 15.09.2011.

    Mijenjam orginal dres od Reala i Barcelone za Dinamov!!! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare