To je to što me zanima!

Dinamo od delegata tražio da se ukloni četnička zastava...

Na stadionu Karaiskakis bila je izvješena srpska zastava s natpisom "četnici", no nakon Dinamove prijave Uefinom delegatu, domaći navijači prekrili su zastavu...
Vidi originalni članak

Dinamovce je na stadionu Karaiskakis dočekala neprijateljska atmosfera. Grci i srpski navijači Zvezde pjevali su uvredljive pjesme, a delegacija zagrebačkog kluba primijetila je srpsku zastavu na stadionu na kojoj piše: "četnici".

Dinamo je zatražio od Uefinog delegata da se ukloni zastava, a prema propozicijama natjecanja, igrači hrvatskog prvaka mogli su odbiti igrati da je zastava ostala na tribinama. Domaći navijači prekrili su zastavu transparentom Olympiakosa, ali nakon nekog vrremena zastava je ponovno osvanula iza gola.

Dinamo na službenoj stranici:

"Prije nego se okrenemo nogometu, nažalost, moramo se baviti i nečime što nema veze s nogometom. Na tribini na kojoj su najžešći navijači Olympiakosa je izvještena srpska zastava što samo po sebi nije (pre)velika provokacija, no činjenica što na njoj na ćirilica piše "Četnici" - svakako nema veze s nogometom. 

- Modra delegacija se već žalila delegatu utakmice i tražila da se zastava ukloni, a prema propozicijama natjecanja i obzirom na značenje te zastave u ovom kontekstu Dinamo čak ima pravo tražiti i da utakmica ne počne dok se ista ne makne", objavio je maksimirski klub na službenoj stranici.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Zoka Kazo 05.11.2015.

    Pa to je jedna kao grupa Delija...vec godinama pod nazivom Cetnici Sever tako da ne vidim razlog za uklanjanje zastave navijacke grupe...stas dinamovci se ukenjali kad su vidjeli..

  • bizzy_dany 05.11.2015.

    Znaci cirilicu znaju. Naravno! Krv nije voda. ili mozda Mamic procitao? :)

  • srakar 05.11.2015.

    Gdje su sada FARE, Jovanović, Ostojić & comp.????

Komentiraj...
Vidi sve komentare