To je to što me zanima!

Dinamo odgodio Kup, Splićani bijesni: Pravila nisu za sve ista

Inter i Dinamo u Zaprešiću su trebali igrati četvrtfinale Kupa 2. prosinca. "Modri" su odgodili utakmicu i spremni će dočekati Hajduk u subotu i Bayern u srijedu u LP-u
Vidi originalni članak

Na Poljudu je s nevjericom primljena vijest kako je Dinamo odgodio utakmicu četvrtfinala Kupa protiv Intera iz Zaprešića koja se trebala igrati 2. prosinca. Inter i Dinamo igrat će 10. veljače sljedeće godine.

Povjerenstvo u sastavu Neven Kolić, Josip Brezni i Željko Bel odobrilo je uz suglasnost Intera odgodu susreta kako bi se Dinamo što bolje pripremio za utakmicu Lige prvaka protiv Bayerna (9. prosinca). 

Problem je u tome što Dinamo u subotu igra derbi protiv Hajduka na Maksimiru (5. prosinca), a Hajduk će svoju obavezu u Kupu odigrati prema rasporedu u srijedu.

Inter Hajduku: Nema odgode, lakše ćemo vas dobiti umorne

Na Poljudu su bijesni jer je ljetos Hajduk od Intera tražio pomicanje utakmice u Zaprešiću za jedan dan, no domaćin je to odbio uz pojašnjenje direktora Branka Laljka kako im odgovara da Hajduk bude umoran jer će ga tako lakše dobiti.

Očito ne vrijede ista mjerila za sve klubove u HNL-u. Tako će se Kup razvući sve do veljače, a HNS još jedanput potvrđuje kako pravila nisu jednaka za sve klubove. Nekome se odgoda odobri bez problema, a drugima ne. Hajduk je za danas najavio priopćenje, no vjerojatno neće žuriti dok ne odigraju prvenstveni ogled sa Zagrebom.

Idi na 24sata

Komentari 210

  • moslavina995 29.11.2015.

    Opet hajdukovci kmeće, pa do kada više. Neće Dinamo ove sezone biti prvak HNL-a, ali što to hajdukovcima vrijedi kada je Rijeka bolja od njih i bit će prvak, a oni, kmećavci, treći ili četvrti ako ih sreća posluži. Neće kmećavci ni kup osvojiti, jer to će Rijeka ili Dinamo. Oni mogu jedino ne izaći na utakmicu, tj. ostati u svlaćionici ili najbolje istupiti iz lige i kupa. Samo što će onda igrati? A jesu baš jadni i dosadili su sa kukanjem i pobunom. Pa tko im je kriv što ih Rijeka i Osijek pregaze ko plitak potok i još ponetko!? Ma oni, Brbljo i Ljubo su uvijereni da je Dinamo i za to kriv! Jadno, bijedno i ljigavo!

  • zagro 29.11.2015.

    kmeeee,kmeeeee,kmeeee

  • BROCO 28.11.2015.

    Neznam na temelju cega su bjesni sto ih ujelo valjda neka bjesna lisica odma nek idu doktoru

Komentiraj...
Vidi sve komentare