To je to što me zanima!

Dinamo odgovorio Hajduku: U Splitu je -14, toplo se odjenite

Nakon Hajdukove satire Dinamo je odgovorio. Tenzije se uoči srijede dižu, a tenzije garantiraju da preksutra na Poljudu definitivno ne bi trebalo biti dosadno
Vidi originalni članak

Koliko često pišete pisma? Mi vam pišemo da dođete u srijedu na Poljud, napisali su u Hajduku na društvenim mrežama uz pjesmu Magazina "Piši mi" aludirajući na "manevar" koji je napravio Dinamo uoči gostovanja u Splitu u srijedu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamovce će, podsjetimo, s klupe moći voditi Nenad Bjelica unatoč jednomjesečnoj suspenziji koju je dobio zbog lošeg ponašanja na utakmici s Osijekom i vrijeđanja suca. Sve zahvaljujući žalbi koju je Dinamo poslao u četvrtak navečer - poštom. I, kako pošta nije stigla na vrijeme, Komisija za žalbe nije se mogla sastati i potvrditi Bjeličinu kaznu.

USUSRET DERBIJU Piši, piši mi... Hajdukovci opet nasmijali objavom zbog Bjelice

I nakon Hajdukove satire na tu temu Dinamo je odgovorio:

- Svi koji putujete u Split na utakmicu toplo se odjenite obzirom na -14 C° s tendencijom daljnjeg padanja temperature u večernjim satima - stoji na Dinamovom Facebooku uz pjesmu Zeko i Potočić.

KAKO TO, KAKO TO? Dinamov manevar je uspio, Bjelica vodi derbi s Hajdukom

Pa sad vi prosudite tko je dobio "rat" na društvenim mrežama. Tenzije se uoči srijede dižu, a tenzije garantiraju da preksutra na Poljudu definitivno ne bi trebalo biti dosadno...

 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • ForzaFiumeFOF 03.03.2020.

    Ne govori o svom uspjehu, pred osobom koja nije uspjela.

  • Kuco11 03.03.2020.

    Dok su to malapodbadanja i zahebancije jd ok, samo da ne prijeđe u vrijeđanje ... Nadam se pobjedi Hajduka ....

  • hyndaii 03.03.2020.

    Ha ha,zaostaješ već 15 godina po 20 i kusur bodova i imaš obraza bilo što reći.To je samo pokazatelj da nemaš mozga ni morala.Samo kmečanje,uporno kmečanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare