Sport

Komentari 111

Piši, piši mi... Hajdukovci opet nasmijali objavom zbog Bjelice

Piši, piši mi... Hajdukovci opet nasmijali objavom zbog Bjelice

Dinamo i Bjelica, bez obzira na konačni ishod žalbe, postigli su željeno. A kaznu i ako ostane mjesec dana, odradit će protiv Istre, Varaždina, Lokomotive i možda Slaven Belupa

Nenad Bjelica sjedit će u srijedu na Dinamovoj klupi na Poljudu. Trener hrvatskog prvaka, unatoč jednomjesečnoj suspenziji, još uvijek nije na hlađenju i vodit će igrače u najvećem hrvatskom derbiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve zahvaljujući žalbi koju je Dinamo poslao u četvrtak navečer - poštom. I, kako pošta nije stigla na vrijeme, Komisija za žalbe nije se mogla sastati i potvrditi Bjeličinu kaznu.

Što znači da on može biti na klupi, kao što je bio i protiv Rijeke. Sve je u satiričnom ruhu komentirao i Hajduk na svojim društvenim mrežama.

- Koliko često pišete pisma? Mi vam pišemo da dođete u srijedu na Poljud - napisali su Splićani uz pjesmu Magazina "Piši mi".

Dinamo i Bjelica, bez obzira na konačni ishod žalbe, postigli su željeno. A kaznu i ako ostane mjesec dana, odradit će protiv Istre, Varaždina, Lokomotive i možda Slaven Belupa, ovisno kada suspenzija počne teći. Jer u međuvremenu je i reprezentativna stanka.

Ali, u srijedu će na terenu ionako igrati igrači...

 

Najčitaniji članci