To je to što me zanima!

Dinamo odustao od Hasanija: Njegova ozljeda je ozbiljnija

Odlučili odustati od posla s Wolfsburgom oko dovođenja Hasanija, obavijestio je o propalom transferu Hasanija Dinamov sportski direktor nakon liječničkog pregleda
Vidi originalni članak

Iako je makedonskog reprezentativca Ferhana Hasanija samo liječnički pregled dijelio od dolaska u Dinamo, upravo je nakon spomenutog pregleda 'modra' struka odustala od krilnog napadača Wolfsburga.

- Dinamo je odlučio odustati od posla s Wolfsburgom oko dovođenja Hasanija. Kao što smo rekli prije nekoliko dana, Hasani je u Zagrebu još morao odraditi liječnički pregled, a budući da smo na pregledu vidjeli ozljedu koja zahtijeva duži oporavak, odlučili smo kako ipak neće doći u Dinamo -  rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić za službenu stranicu.

Hasani je jučer stigao u Zagreb na pregled i potpisivanje ugovora, a prilikom dolaska je otkrio kako ima tek manjih problema s ozljedom.

- Žao nam je što posao nismo obavili do kraja, ali tako je to u nogometu. Ferhanu želimo sve najbolje u nastavku karijere - dodao je mlađi Mamić za službenu stranicu Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ping-pong 26.01.2013.

    Neki bi više željeli da maksimirom trče srpski igrači, razni Jovani, Stevani.......... Slična situacija se desila prije par godina kada je Basel Dinamu ponudio Xherdan Shaqirija. Nizak je..............na tim pozicijama imamo dobre igrače............ Danas čovjek igra za Bayern Munchen !

  • suker 26.01.2013.

    dobar je to igrac steta a za ove koji vrijedzaju sa rijecima siptarija i slicno samo jedna napomena , koju je ono drzavu branio general ademi

  • Vergil 26.01.2013.

    Sad neka Mamic dovede Drentea, holandjanina kome je Real unistio karijeru. Inace, decko je sad bez kluba, tako da.... ;) GNK Dinamo <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare