To je to što me zanima!

Dinamo 'časti' navijače: Protiv Malmöa ulaznice su opet kunu

Dinamo u četvrtom pretkolu Lige prvaka igra protiv švedskog prvaka Malmöa. Čelnici "modrih" produljili su akciju te će omogućiti navijačima ulaznice po cijeni od kune...
Vidi originalni članak

Redovi pred maksimirskim blagajnama dva sata prije otvaranja ponovit će se i sljedeći tjedan. Dinamo ponovno časti svoje navijače za prvu utakmicu 4. pretkola Lige prvaka protiv švedskog prvaka Malmöa, piše Večernji list. 

Čelnici "modrih" su nakon razmišljanja odlučili produljiti akciju i pobrinuti se da Dinamo i protiv Malmöa ima pun stadion i sjajnu atmosferu. Kod Bad Blue Boysa ništa novo, oni su i dalje u bojkotu. 

Ukoliko Dinamo ispadne u 4. pretkolu, ulazi izravno u jednu od skupina Europske lige. Bila bi to utješna nagrada za Dinamo i "modre" navijače, no zasad se razmišlja samo o Ligi prvaka i Malmöu koji je protivnik po mjeri.

Idi na 24sata

Komentari 182

  • user_113834 13.08.2011.

    Dolazim,i da je 500kn!!!

  • welldone 13.08.2011.

    zas burek nije po kunu :(

  • wop 12.08.2011.

    Svaka čast! Barem se u zadnje vrijeme više ne pale baklje na stadionu kad Dinamo igra,što je jako pohvalno. Izgleda da su konačno počeli pravi navijači dolaziti na utakmice,a do sad nisu mogli zbog huligana koji su nerede radili na stadionima i oko njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare