To je to što me zanima!

Dinamo osudio nedavni napad na navijače Betisa u Zagrebu

Takvi incidenti nisu u skladu s vrijednostima sporta i naše zajednice. Osuđujemo svaki oblik nasilja i pozivamo nadležne institucije da poduzmu mjere, napisali su iz zagrebačkog kluba
Vidi originalni članak

Prema pisanju španjolskih medija, četvoricu navijača Betisa koja su doputovala na utakmicu s Dinamom napala je skupina zamaskiranih Bad Blue Boysa.

INCIDENT UOČI UTAKMICE Huligani napali navijače Betisa u centru Zagreba! Španjolski mediji: To su bili Bad Blue Boysi

- Izašli smo iz taksija i tražili gdje se točno nalazi hostel. Najednom nam se približio jedan muškarac i ljubazno nas upitao gdje smo smješteni. Nakon što smo mu odgovorili, pozvao je ostale koji bili ondje. Poprskali su nas suzavcem i počeli tući - rekao je nakon toga jedan od Španjolaca, piše Diario de Sevilla.

POGLEDAJTE VIDEO: Nogometaši Dinama s navijačima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, U napadu je sudjelovalo otprilike osam zamaskiranih muškaraca. Nakon što su poprskali oči gostima ukrali su im ruksak i dvije Betisove zastave. Sad se javio i zagrebački klub te najoštrije osudio spomenuti događaj.

- GNK Dinamo najoštrije osuđuje nedavni napad na nekoliko navijača Real Betisa u našem gradu Zagrebu. Takvi incidenti nisu u skladu s vrijednostima sporta i naše zajednice. Osuđujemo svaki oblik nasilja i pozivamo nadležne institucije da poduzmu mjere kako bi osigurale sigurnost svih posjetitelja i gostiju u našem gradu. Naš klub uvijek će promicati poštovanje, toleranciju i fair play na svim razinama - poručili su.

Utakmica je na rasporedu od 18 sati i 30 minuta, a u gradu je policija na nekoliko punktova te su pojačane sigurnosne mjere.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • TimbTomb 22.02.2024.

    Ma sve su to🤡

  • 22.02.2024.

    Purgerske tetkice bez suzavca ne mogu ni na četvoricu navijača betisa , nazad u grčku sa s t o k o m i n e r a d n i c i m a kaj je je

  • Tmularemija 22.02.2024.

    Kaj ih Petko nije nazval klaunima! 😂🤣😂🤣😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare