To je to što me zanima!

Petković se uozbiljio: Došao na pripreme tri dana prije termina

Bruno Petković na vlastiti se zahtjev već danas priključio pripremama, ostali reprezentativci stižu u četvrtak, a situaciji oko Rrahmanija rasplest će se u sljedeća dva dana...
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica danas je svoje nogometaše poveo na dvotjedne pripreme u Moravske Toplice. Zagrepčani će na sjeveru Slovenije boraviti do 6. srpnja, Dinamo će se u tom periodu potpuno kompletirati, pa i odigrati četiri prijateljske utakmice. Suparnici hrvatskog prvaka bit će poljska Cracovia, Austria Klagenfurt, slovenski drugoligaš Dekani i ruski Orenburg.

Trener "modrih" na pripreme je poveo sljedeća 22 igrača, prema Sloveniji su krenuli Zagorac, Horkaš, Josipović (vratari), te Dilaver, Theophile, Lešković, Perić, Gvardiol, Pinto, Leovac, Franjić, Gjira, Đurasek, Atiemwen, Marin, Hajrović, Oršić, Šitum, Gavranović, Andrić, Ćuže i Baturina.

Momčadi će se u ponedjeljak u Sloveniji priključiti Bruno Petković, koji je propustio posljednju utakmicu prošle sezone, derbi protiv Hajduka u Maksimiru, nakon što se ogriješio o klupski pravilnik (kasnio na zajedničko fotografiranje).

Preostali A reprezentativci (Livaković, Ademi, Gojak, Kadzior, Moharrami, Stojanović i Rrahmani) trebali bi se priključiti 27. lipnja, dok će se U-21 reprezentativci (Olmo, Majer, Moro i Šunjić) posljednji priključiti pripremama hrvatskog prvaka.

Dinamo je do sada odradio jednu prijateljsku utakmicu, Zagrepčani su u Maksimiru svladali (2-1) Olimpiju, a strijelci su bili Šitum (11m) i Ćuže. Što se tiče dolazaka i odlazaka, Maksimir bi već sutra mogao napustiti Amir Rrahmani, kosovski reprezentativac sve je bliže odlasku u Veronu.

Preostale pripremne utakmice:

  • 27. lipnja (18 sati): Dinamo - Cracovia Krakow (Poljska)
  • 2. srpnja (18.30 sati): Dinamo - Austria Klagenfurt (Austrija)
  • 3. srpnja (18.30 sati): Dinamo - Dekani (Slovenija)
  • 6. srpnja (12.00 sati): Dinamo - Orenburg (Rusija)

Dosadašnje pripremne utakmice:

  • Dinamo - Olimpija 2:1 (Šitum 11m, Ćuže)
Idi na 24sata

Komentari 31

  • ITALO DISCO 24.06.2019.

    valjda ce ga uspjeti dinamo negdje utopiti nek zaradi... taj ce brzo nestati.

  • Filipescu K 24.06.2019.

    Šta je sa Stojanovićem? Jutros ga vidim trči u Dajli ( kod Novigrada).,a pripreme krenule.

  • berislav27 24.06.2019.

    Petkovic se uozbiljio.... Kaj do sad je bio neozbiljan Glupog naslova

Komentiraj...
Vidi sve komentare