To je to što me zanima!

'Čini se da je ovo novi put bez nade; Ipak sve ovisi o Portu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Cilj je da se vidi da rastemo iz utakmice u utakmicu. Sve, naravno, ovisi o igračima Porta. Nadam se da ćemo biti koncentriraniji u fazi obrane, rekao je Ante Čačić
Vidi originalni članak

U jutarnjim satima u utorak ekspedicija Dinama okupila se na zračnoj luci Pleso s koje putuju na gostovanje u 5. kolu Lige prvaka u Porto. Kao i uoči svake utakmice 'modri' će pokušati zabiti prvi gol te doći do prvog boda, ali znaju da ih kod portugalskog prvaka čeka težak posao.

- Cilj je da se vidi da rastemo iz utakmice u utakmicu. Sve naravno ovisi o igračima Porta. Nadam se da ćemo biti koncentriraniji u fazi obrane. Momčad je u dobrom stanju što se tiče ozljeda obzirom da je blizu kraj polusezone. Blizu sam konačne odluke za sastav, bit će sličan kao protiv Porta u prvoj utakmici - rekao je trener Ante Čačić.

Čini se da je za Dinamo ovo još jedan put bez nade.

- Pa izgleda da nam je svaki put tako u Ligi prvaka, ali to nas ne deprimira, to nam je samo dodatni motiv - kazao je Šime Vrsaljko, a Zoran Mamić se nadovezao:

- To je samo motiv igračima. Nadam se da im neće faliti samopouzdanja u ovom susretu jer kad im god fali samopouzdanja, to ne ispadne dobro.

Njegov brat Zdravko uspio se sakriti novinarima kad su igrači došli na Pleso te je izbjegao dati izjavu.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • pringles 20.11.2012.

    Sad buju mogli i u Portugalu neki šoping nabacit...za drugo i nisu!!!

  • hrvatskadominacija 20.11.2012.

    biti če ajme ajme

  • user_148923 20.11.2012.

    ovo mi je prvo otvaranje clanka o dinamu ove godine,dosao sam vidjeti koliko su ljudi jos optimisticni.iznenadujuce ali ima ih ,da je barem jedan od njih na klupi bilo bi bolje jer gore nemoze. sprdnja obitelji mamić

Komentiraj...
Vidi sve komentare