To je to što me zanima!

Dinamo otkazao prijateljsku u Drnju jer nema dovoljno igrača

"Modri" su dolaskom trebali uveličati 100. rođendan Tomislava iz mjesta Drnje. Čak 13 igrača Dinama nalazi se u reprezentacijama, neki su ozlijeđeni, a druga momčad nalazi se u samoizolaciji
Vidi originalni članak

Dinamo, hrvatski klub s uvjerljivo najvećim brojem igrača u svojem rosteru, otkazao je prijateljsku koja se 13. studenog trebala odigrati u Drnju kraj Koprivnice protiv lokalnog niželigaša Tomislava jer Damir Krznar nema dovoljno igrača na raspolaganju.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Hunjadi (10) navija za Dinamo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Modri" su dolaskom trebali uveličati 100. rođendan kluba. Čak 13 igrača Dinama nalazi se u reprezentacijama, neki su ozlijeđeni, a cijela druga momčad nalazi se u samoizolaciji, dok problema s koronom imaju i juniori.

Od raspoloživih igrača tu su bili Zagorac, Horkaš, Perić, Theophile Catherine, Dilaver, Milić, Moubandje, Štefulj, Leovac, Mišić, Tolić, Špikić i Andrić. Teško je s toliko malo igrača organizirati i trening, a kamoli neku utakmicu.

U hrvatskoj A reprezentaciji za oglede s Maltom i Rusijom nalaze se Livaković, Ivanušec, Oršić i Petković, dok će u U-21 selekciju za oglede s Estonijom i Austrijom Franjić, Šutalo, Bulat, Baturina i Čavlina. Ristovski će u reprezentaciju Sjeverne Makedonije, Gojak i Menalo će predstavljati Bosnu i Hercegovinu, a Moharrami Iran.

Iz Dinama su ponudili nešto drugačije objašnjenje cijele situacije i potvrdili da će susret biti prebačen za proljetni dio sezone.

"S ciljem prevencije širenja epidemije virusa Covid-19 i zaštite svih sudionika nogometne utakmice, u trenutku loše epidemiološke slike na razini cijele Republike Hrvatske, prijateljska utakmica između NK Tomislav Drnje i GNK Dinamo koja je trebala biti na rasporedu u subotu 13. studenog u Drnju odgođena je za proljetni dio sezone", stoji u priopćenju kluba.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • POTPEC 10.11.2021.

    Ne znam čemu odgađanje utakmice. Pa svi normalni građani bi prihvatili da trenutno Dinamo ima toliki broj igrača zbog reprezentativnih obaveza i da utakmica nije toliko kvalitetna.  Ali s obzirom da je prijateljska rezultat i nije bitan.....  Ili se trener i klub boje rezultata zbog koeficjenta i ugleda...    Po meni tribali su doć, odigrati i uveseliti kako klub koji slavi tako i građane oko kluba...

  • jjokocha 10.11.2021.

    Ma Krki je bio u problemu jer je skužio da bi, s obzirom na broj igrača, Toliću morao dati više od 5 minuta pa je onda rađe otkazao tekmu

  • Rebula 10.11.2021.

    ne razumijem zašto pojedine wet torcidaše žulja i smeta da li će Dinamo i sa kime igrati prijateljski susret. Nama je to revijalno a ne ko Hajduku da se nakon prijateljske utakmice u nekome selu nabrijemo kako ćemo postati prvaci Europe jer smo drmnuli NK Postiru ili Mosora iz Žrnovice. Takve nebuloze su ipak vezane uz struku i PR hajduka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare