To je to što me zanima!

Dinamo otvara u Francuskoj pa dočekuje Juventus u Zagrebu!

Dinamo je u skupini H s Juventusom, Sevillom i Lyonom, a natjecanje otvara gostovanjem kod Lyona 14. rujna. Juventus stiže u Zagreb u drugom kolu 27. rujna...
Vidi originalni članak

Hrvatski prvak je izvukao skupinu H Lige prvaka s Juventusom, Sevillom i Lyonom, a natjecanje otvara gostovanjem kod Lyona 14. rujna.

- Možemo se nositi sa sva tri kluba. Jaki su, ali jaki smo i mi. To nije prepotentno, nego realno i objektivno. Možemo se nadati proljeću u Europi, to sam najavio i kad sam došao u Dinamo. To je moja vizija - rekao je Cico Kranjčar.

U 2. kolu na Maksimir stiže Juventus (27. rujna). Dinamo će skupinu zatvoriti gostovanjem kod Juventusa u Torinu 7. prosinca, a evo i cijelog rasporeda.

Skupina H:

1. kolo, 14. rujna
Lyon - Dinamo
Juventus - Sevilla

2. kolo, 27. rujna:
Sevilla - Lyon
Dinamo - Juventus

3. kolo, 18. listopada:
Dinamo - Sevilla
Lyon - Juventus

4. kolo, 2. studenog:
Sevilla - Dinamo
Juventus - Lyon

5. kolo, 22. studenog:
Dinamo - lyon
Sevilla - Juventus

6. kolo, 7. prosinca:
Lyon - Sevilla
Juventus - Dinamo

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Pero Konta 30.08.2016.

    Ako prvu ne dobiju neka se pakiraju.

  • nostradamus 26.08.2016.

    Obično prvu utakmicu odigramo najbolje. A u gostima smo obično bolji. Tako da možda protiv Lyona i imamo nekakve izglede izvuči X. Iako, transfermarkt kaže da Dinamo vrijedi 53 mil, Sevilla 2010, Lyon 171, Juve 422. Dakle, šanse su nam male sudeći prema TM. Ali da se stavri gledaju tako favoriti bi uvijek pobjeđivali. Uostalom, nije bitna vrijednost kompletne momčadi nego prvih 11 jer oni igraju.

  • Exterminator 26.08.2016.

    Pa to Dinamo prolazi ko plitak potok , a i vrijeme je da silujemo Lyon za onih 7 kom...šteta pašteta što npr nije nekakav atraktivniji klub umjesto Seville u grupi npr Real ili Barca

Komentiraj...
Vidi sve komentare