To je to što me zanima!

Dinamo pobijedio imenjaka iz Bresta, Hodžićev gol odlučio

Znam da igračima nije lagano, predugo smo u Turskoj zajedno i znam da im pada koncentracija, no svi su odradili ono što sam od njih tražio, rekao je Dinamov trener Ivajlo Petev
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama i drugi dan zaredom pobijedili su u pripremnoj utakmici. U srijedu se slavili protiv makedonskog Sileksa 4-1, a u četvrtak popodne su bili bolji od Dinama iz Bresta 1-0.

VIDEO

Trener Ivajlo Petev koristio je uglavnom igrače, koji nisu igrali, ili su dobili malu minutažu protiv Makedonaca.
Dinamo je dominirao protiv bjeloruske momčadi, a pobjednički gol postigao je Armin Hodžić u 24. minuti.

Domagoj Antolić proigrao je Hodžića, koji je zabio u bliži kut i donio još jednu pobjedu Dinamu na pripremama u Turskoj.

- Zadovoljan sam sa svima koji su igrali, bili smo ozbiljni i zasluženo pobijedili. Znam da igračima nije lagano, predugo smo ovdje zajedno i znam da im pada koncentracija, no svi su odradili ono što sam od njih tražio. Bili smo vrlo dobri i moram ih zato pohvaliti -  rekao je trener Ivajlo Petev.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Tinča123 09.02.2017.

    Zašto bi Sammir trčao? On bi želio gotove lopte u noge da se može poigravati. E nećeš tako!

  • NEOPISIVO 09.02.2017.

    I tim: Livaković - Stojanović, Sigali, Benković, Matel - Pavičić, Knežević - Soudani, Sammir, Ćorić - Hodžić II tim: Zagorac - Šitum, Šifo, Lešković, Pivarić - Moro, Goncalo - Olmo, Machado, Gojak - Guilherme

  • NEOPISIVO 09.02.2017.

    Sammir je sa sadašnjom 70% spremom, odmah najbolji igrač lige. Takvom velemajstoru nogometne igre ne treba uigravanje, nego kvalietni suigrači kao što je Soudani, Ćorić, Hodžić i na žalost otjerani Fernandes. Za Guilhermea nisam siguran, jer moj prvi utisak je da baš nije neki potencijal. Fernandes je imao klasu, a njegovo tjeranje je opravdano samo ako je kvario atmosferu u svlačionici sukobima ili nedisciplinom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare