To je to što me zanima!

Dinamo pobijedio Inter: Igrom podsjetili na Linfield

Zagrepčani su stvorili 'milijun' šansi, ali golman momčadi iz Zaprešića Brašnić imao je svoj dan. Na kraju su ipak pobijedili 3-1 i uzeli tri boda
Vidi originalni članak

Pa kaj Ivanković stvarno misli proći Šahtar s ovakvom igrom, rekao je nakon utakmice redoviti posjetitelj maksimirskog zapada. Dinamo je u sastavu počeo s Moralesom i Sammirom, dvojicom “fantazista”, ali to se u igri nije dalo primijetiti. Iako je Sammir zabio već u 2. minuti, “modrima” rani gol nije dao krila. Inter je bio sve opasniji i u zadnjoj minuti prvog poluvremena Cavrić je izjednačio na 1-1 udarcem s dvadesetak metara preko Tomislava Butine.
- To je problem Dinamovih golmana već godinama. Nemaju posla na utakmici i onda im se dogodi neki takav udarac - opravdao je svoga golmana Branko Ivanković. No upitno je hoće li Butina braniti protiv Domžala. Stadion je napustio šepajući, a više će se znati nakon pregleda u ponedjeljak.
Dinamo je na početku sezone odigrao još jednu utakmicu za zaborav. Takvom igrom ukrajinskom Šahtaru ni približno ne može parirati, a još manje ako se pokaže da je Mandžukićeva ozljeda koljena ozbiljnije prirode.
- Nije lako igrati u ritmu srijeda-nedjelja, i to još na vrućinama od više od 30 stupnjeva - pokušao je svoje igrače opravdati trener Ivanković.

DINAMO - INTER 3-1 (Sammir 2, Tadić 63, Tomić 90 / Cavrić 45)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • poštar 193 04.08.2008.

    Nije još gotovo,ali čekam još jedan kiks ajduka,pa smo tek onda prvaci!!!

  • Shady 04.08.2008.

    Pišite vi što god hoćete ali Dinamo već bježi 2 boda drugome na tablici

  • Terry15 03.08.2008.

    Dinamo prvak

Komentiraj...
Vidi sve komentare