To je to što me zanima!

Dinamo pogocima Ibaneza i Kramarića pobijedio Lech

Dinamo je austrijske pripreme zaključio pobjedom 2-1 nad poljskim Lechom. Golove su zabili Ibanez i Kramarić, a Ademi je 'popio' šamar od Peszka
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama odigrali su i posljednju utakmicu austrijskih priprema te se vraćaju kući s pobjedom. 'Modri' su slavili nad poljskim Poznanom 2-1, a pogotke za Dinamo zabili su Luis Ibanez i Andrej Kramarić. Poljaci se u 90 minuta minuta nisu pokazali dostojnim protivnikom, a promašaji Ilije Sivonjića koštali su prvaka Hrvatske i uvjerljivijeg slavlja. 'Sivi' je u samo u prvih deset minuta imao tri izgledne prilike, ali nije bio dovoljno precizan. Pritisak je urodio plodom u 27. minuti kad Luis Ibanez pogađa Burićev gol iz slobodnog udarca.
Samo tri minute kasnije Peszko je ošamario Ademija, a Poljak dobiva crveni karton. Ako već ga nije pokazaoigrač Lecha, 'fair play' potez je napravio Velimir Zajec koji je dopustio da Poljaci uvedu novog igrača.
U 55. minuti Andrej Kramarić povisuje na 2-0 nakon što je oduzeo loptu golmanu i poslao ju u praznu mrežu. Na konačnih 2-1 je smanjio Bosacki iz penala.
Dinamo je odigrao u sastavu: Butina, Etto, Bišćan, Mesarić, Ibanez, Badelj, Ademi, Sammir, Sivonjić, Slepička, Dodo / Lončarić, Šimić, Barbarić, Vrsaljko, Calello, Tomić, Antolić, Kramarić, Morales i Chago.
'Modri' Austriju napuštaju s dvije pobjede (Metalurg, Lech), remijem (Olympiakos) i porazom (Vitorija).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • romanista 04.07.2010.

    http://www.youtube.com/watch?v=ajys4JxjkiI

  • razumni...not 04.07.2010.

    ma moze dinamo do lige prvaka,ali pitanje je ka jmoze u skupini napravit,htio bi da bude treci u skupini i onda nastavi u ligi uefe al realno gledajuci to je skoro neostvariovo.... btw meni je draze kad kramaric zabi gol i da dinamo izgubi,jer taj mali je apsolutno najbolji \'\'klinac\'\'dinama koji je ikada izaso iz omladinske skole

  • Torres_9 04.07.2010.

    Bit će nešta od Dinama :) ..al najjače ovo..popio šamar od peška xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare