To je to što me zanima!

Dinamo pojačava konkurenciju u vezi: Stiže skupocjeni Hrvat

Kako saznajemo, sve je dogovoreno, a igrač bi se novoj momčadi trebao priključiti sredinom lipnja. Ljubičić je nastupao za Austriju U21 , iako je pod Jarnijem odigrao dvije utakmice za hrvatsku U20 reprezentaciju
Vidi originalni članak

Dinamo je u Europskoj ligi ove sezone odigrao dvije utakmice s bečkim Rapidom, a 'modrom' je taboru tada u protivničkoj momčadi 'zapeo za oko' jedan veznjak.

Njegovo je ime Robert Ljubičić (22), rodom je iz Bosne i Hercegovine, a protiv Dinama je ostvario fantastičnu asistenciju kojom je njegova momčad došla u vodstvo na Maksimiru te je općenito bio jedan od najboljih igrača austrijske momčadi. 

PIKSI STOJKOVIĆ O HRVATIMA Srpski izbornik: Dolazili su kod moje majke, nudili mi i kule i gradove da dođem u Dinamo

Kako saznajemo, sve je dogovoreno, a igrač bi se novoj momčadi trebao priključiti sredinom lipnja. Cijena? Milijun i pol eura! Iako su austrijski mediji ranije 'napumpali' za milijun više.

Ljubičić je inače nastupao za austrijsku U21 reprezentaciju, iako je pod Robertom Jarnijem odigrao dvije utakmice za Hrvatsku U20. 

BOYSI NA ŠUBIĆEVCU Navijači Dinama potegnuli i do Šibenika po ulaznice, prodaja i u Zagrebu: Velikih gužvi nema

Ipak, ukoliko dobije poziv austrijskog izbornika vjerojatno će ga prihvatiti, kao i njegov brat Dejan koji igra za Köln. U Hrvatskoj je ionako prevelika koncentracija kvalitete u veznom redu... 

 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • GeneralPraljakUskoplje 13.05.2022.

    Brat Dejan mu je gađao bocama džamiju u BiH 😂😂😂legenda

  • Real_Madrid81 12.05.2022.

    Ne trebaju nam jos vise hercegovci majko mila🙈

  • FilipKnežević_1 12.05.2022.

    Zasto se ovdje Hajduk spominje u komentarima..kompleks..

Komentiraj...
Vidi sve komentare