To je to što me zanima!

Dinamo pokrenuo postupak protiv Davora Bukovine...

Zbog neprimjerene elektronične pošte, odnosno Hajdukove osmrtnice, maksimirski će klub kazniti svog tehničkog direktora Davora Bukovinu...
Vidi originalni članak

Nakon što su Ivan Kelava, Ivica Vrdoljak i direktor Damir Vrbanović na proslavi naslova prvaka pjevali "J... se, j... Splite", prije nekoliko dana zabriljirao je i Davor Bukovina. Tehnički direktor "modrih" dobio je mail s Hajdukovom osmrtnicom. No umjesto da mail izbriše, Bukovina ga je slao dalje, pa i Jeleni Frančić iz Zagrebačkog nogometnog saveza. U Dinamu su zbog toga pokrenuli disciplinski postupak protiv svog djelatnika.
- NK Dinamo ispričava se svima koji su na bilo koji način povrijeđeni neprimjerenim postupkom našeg djelatnika - stoji u priopćenju maksimirskoga kluba.
U spornom mailu, složenom kao osmrtnica, stoji "U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je blago u gospodinu, u nedjelju, 10. svibnja od preniske temperature preminuo Hajduk Split. Ispraćaj dragog pokojnika bit će 31. 5. 2009. na splitskom stadionu Poljud. Ožalošćeni: navijači, dioničari, igrači, stručni stožer i premijer RH dr. Ivo Sanader.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • stric66 26.05.2009.

    BUKOVINA ? ? ...........hebate, koje PURGERSKO PREZIME ...........BEČKO čak......

  • stric66 26.05.2009.

    sinovi MARKA BELINIĆA su barem mogli napisati ...\' blago u Gospodinu.......\'..................a šta ćeš , kada djeca starih udbaša nisu išli u crkvu do nazad par godina.........

  • gremljin 25.05.2009.

    oni ća je bez griha neka prvi baci kamen...ma molin vas lipo, pun mi je k...c tih vaših preseravanja na potezu dalmacija-zagreb i kontra. počnite razmišljat normalno ako ste normalni, ako niste lipo se svi jebite međusobno , ali nemojte kenjat u javnosti i radit nemir između sivera i juga rvacke...zna se za svakog di mu je misto, a luđaci u ludnicu, a isto neka tamo idu i Sanader i sva ostala lijeva i desna politička BAGRA !

Komentiraj...
Vidi sve komentare