To je to što me zanima!

Dinamo pomaže baš svima: Nazovite D ako ste u krizi!

Nekoliko europskih velikana u lošoj je formi, treneri su pred otkazom. Nije sve izgubljeno - igrajte s Dinamom! Nakon toga svi izlaze iz krize
Vidi originalni članak

Senor Schuster! Želite li ostati trener Reala, morate početi pobjeđivati, navodno je Realov predsjednik Ramon Calderon zaprijetio Berndu Schusteru.
- O.K., šefe! Ugovorite mi prijateljsku utakmicu s Dinamom i problem je riješen. Izaći ćemo iz krize i pobijediti Barcelonu na Nou Campu - odgovorio je trener. Dinamo je došao u Madrid, Real uvjerljivo pobijedio, a Schuster spasio posao.
Ovo je, naravno, fikcija, no nije nemoguće da postane stvarnost. Europom se već pronio glas da u Zagrebu postoji klub koji mnogima služi za izlazak iz krize. Udinese je prije srijede izgubio četiri utakmice zaredom, nije zabio ni gol. Onda je došao Dinamo... Šahtar je prije susreta s “modrima” teško gurao i na ukrajinskim travnjacima, a nakon dvije pobjede protiv “plavih” nije izgubio gotovo dva mjeseca. Svladala ga je tek Barcelona. Spartak je u Maksimiru došao “ubiti tugu” zbog osmog mjesta u prvenstvu i - “ubio” ju je. Tottenham je na Drpiću i društvu definitivno izliječio sve frustracije, a Rijeka je, primjerice, pobijedila Dinamo na Kantridi iako prije toga kući nije nikog dobila dva i pol mjeseca. Cibalia nije zabila šest utakmica zaredom, Dinamu jest...
Od Dinamove bi “humanosti” mogli svi imati koristi. Recimo, pozove u goste klubove kojima baš ne ide u zadnje vrijeme. Poput Chelseaja, Schalkea, Milana, već spomenuti Real, Nantes... Oni dođu, “nakantaju” Vlakovu vojsku, a Dinamo može nešto zaraditi od marketinga i TV prava. Još ako se te utakmice odigraju u proljeće, evo, i “modri” su ostvarili san.

CIBALIA
prije: Šest prvenstvenih kola Vinkovčani nisu uspjeli osvojiti bod. Štoviše, u tih 540 minuta nisu zabili ni jedan gol.
poslije: Dinamu su konačno zabili, osvojili bod. Poslije Dinama zaredali su s dvije pobjede, protiv Intera i Croatije iz Sesveta.
RIJEKA
prije: Na Kantridi Rijeka je do 19. studenoga i dolaska Dinama pobijedila samo Slaven Belupo, i to 31. kolovoza.
poslije: Pobijedili su Dinamo, podigli se u formi. Na Kantridu im je potom došla Croatia iz Sesveta. Epilog - pobjeda Rijeke.
ŠAHTAR
prije: Šahtar je u ukrajinskom prvenstvu gubio od Lviva, Vorskle, remizirao s Karpatom. Momčad je bila u velikoj krizi.
poslije: Nakon pobjede protiv Dinama zaredali su seriju dobrih rezultata. Nisu izgubili gotovo dva mjeseca.
SPARTAK
prije: Moskovljani su u Maksimir došli izliječiti komplekse iz ruskog prvenstva, gdje su završili tek osmi.
poslije: Trener Laudrup rekao je da nije vidio igrače tako sretne kao nakon pobjede u Maksimiru. Nisu se imali prilike baš veseliti.
UDINESE
prije: Udinese četiri kola u Serie A nije nikoga mogao pobijediti. Čak ni najslabije momčadi, kao što su Chievo i Reggina.
poslije: U nedjelju gostuju u Bergamu kod Atalante. Kladite li se, ovdje možete probati nešto i zaraditi. Pobjeda Udinesea.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Knight Cross 04.12.2008.

    baš smo u kur.cu!

  • alo_mačko 04.12.2008.

    Pozivni vam je do nedavno bia 02, a od utakmice sa Tottenhamom 04 ;)

  • Carme 04.12.2008.

    U ovom se članku ne pljuje po Hrvatskoj niti ičemu hrvatskom nego samo svi skupa smijemo na vlastiti račun. Bolje da se smijemo, nego da plačemo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare