To je to što me zanima!

Dinamo potpisao ugovor s kadetskim kapetanom Sosom

Na meni je nastaviti raditi, svaki dan davati sve od sebe i kada dobijem priliku napraviti sve da je što bolje iskoristim, rekao je lijevi bočni Dinama Borna Sosa (16)
Vidi originalni članak

Presretan sam i teško mi je uopće trenutno naći riječi kojima bih opisao osjećaje. U Dinamu sam od svoje osme godine, Dinamo je moj klub i oduševljen sam što mi je pružena ovakva prilika, rekao je novi lijevi bočni Dinama na svečanom predstavljanju u Maksimiru.

S 'modrim' klubom višegodišnji je ugovor potpisao Borna Sosa koji će za desetak dana navršiti 17 godina. Borna je rođen u Zagrebu, a u Dinamo je došao s osam godina. Prošao je sve uzraste kluba te je kapetan kadetske momčadi.

- Borna je tip modernog bočnog igrača, odličan u fazi obrane i napada, a o njegovim ljudskim kvalitetama dovoljno govori što nosi kapetansku traku. On je svakako budućnost našeg kluba - rekao je za Dinamovu službenu stranicu voditelj Nogometne škole Dinamo Marijan Vlak.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • dubi1953 11.01.2015.

    budučnost dok ga Mamić ne proda

  • plavi-9 10.01.2015.

    Roditelji ni ne slute u koje ralje je mali ušao.

  • madrid14 10.01.2015.

    sretno mali i treba gledat i ulagat u buducnost i takve malde naše igrače treba gurat,a ne neke koje nađu na brazilskom asfaltu di igraju na dva mala

Komentiraj...
Vidi sve komentare