To je to što me zanima!

Dinamo potvrdio naslov, Hajduk svladao Zadar

Odigrano je 28. kolo HNL-a, u kojem su gostujuće pobjede ostvarili Dinamo i Hajduk. Rijeka je izgubila u Osijeku, a Varteks i Šibenik remizirali
Vidi originalni članak
Zadar - Hajduk 1-3
U prvoj utakmici bez tragično preminulog Hrvoja Ćustića Zadar je ugostio Hajduk. U tužnoj atmosferi praćenoj lošim vremenom i kišom Splićani su pobijedili 3-1. Pogodak za vodstvo postigao je Rukavina glavom u 19. minuti na asistenciju Rubila. Premoć na terenu Hajduk je potvrdio u 32. minuti, a ponovno je strijelac bio Ante Rukavina. Početkom drugog poluvremena, u 51. minuti, Nikola Kalinić ostvario je drugu asistenciju, a loptu je u mrežu Šubašića tog puta pospremio Cernat. Zadar je u 78. minuti uspio ublažiti poraz, a strijelac s bijele točke bio je Mitrović.
Međimurje - Dinamo 1-2
Dinamo je u Čakovcu poveo u 34. sekundi utakmice. Strijelac vodećeg gola bio je Vugrinec. U 33. minuti Brazilac Sammir povećao je vodstvo "modrih", i to na način da je pogodak postigao izravno iz kornera. No Međimurje se nije predavalo i do kraja utakmice napravilo je renomiranijoj momčadi pregršt problema. Sve je počelo eurogolom Darmopila sa 22 metra u 54. minuti. Usprkos naletima Međimurja u finišu, Dinamo je i matematički osigurao naslov prvaka.
Varteks - Šibenik 1-1
Ogled Varteksa i Šibenika završio je miroljubivim remijem 1-1. Domaćini su poveli u 66. minuti preko Lučića, a izjednačujući pogodak za Šibenčane postigao je Jambrušić u 87. minuti.
Inter-Zagreb 0-0
Najizgledniju priliku tog ogleda imao je Ibričić potkraj prvog dijela, kada je zapucao siloviti volej, no vratar Šarlija dobro je reagirao. U drugom dijelu oba su protivnika imala nekoliko prilika, a najbolja je bila ona Vidovića kada je pogodio stativu.
Slaven Belupo- Cibalia 2-0
Slaven je nastavio borbu za mjesto u Europi, a tri boda protiv Cibalije mogli bi se pokazati vrlo bitnima. Prvo poluvrijeme završilo je bez golova, a domaćini su u nastavku odigrali nešto bolje i ostvarili sigurnu pobjedu. Vodeći pogodak postigao je Čaval u 64. minuti, a pobjedu je potvrdio Poljak u 90.
Osijek-Rijeka 1-0
U posljednjoj utakmici kola Osijek je na svom Gradskom vrtu svladao Rijeku 1-0. Obje su momčadi u tom ogledu imale podsta prilika, a pobjednički pogodak postigao je Ivo Smoje u 81. minuti. Anas Sharbini imao je u sudačkoj nadoknadi veliku priliku za izjednačenje, no njegov udarac obranio je vratar Osijeka Skender.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • jurajunior 13.04.2008.

    čestitke dinamu na naslovu,ali vrijeme je da se zapitamo kako če to izgledati bez Modrića????????????

  • user_24534 13.04.2008.

    ma dinamo,hajduk isto govno drugo pakovanje.počinjem navijati za hajduk.

  • dado6612 12.04.2008.

    a bilo bi dobro kada bi negdje i bila tablica s bodovima i gol razlikom \"roll\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare