To je to što me zanima!

Dinamo potvrdio: U Španjolskoj uhitili 12 hrvatskih državljana

Direktor Dinama za sigurnost Krešimir Antolić potvrdio je da je u Španjolskoj uhićeno 12 hrvatskih državljana, no detalje zbog kojih su uhićeni ne znaju ni u hrvatskom prvaku
Vidi originalni članak

Imamo informaciju da je policija u ponedjeljak u Malagi uhitila devet te sinoć u Sevilli još tri hrvatska državljana. Ne znamo detalje zbog kojih su uhićeni, otkrio je Dinamov direktor za sigurnost Krešimir Antolić.

Riječi Dinamova direktora samo su potvrda informacija španjolskih medija i policije kako su navijači 'modrih' uhićeni zbog nereda u Malagi u ponedjeljak te u Sevilli u noći s utorka na srijedu.

Upravo zbog mogućih problema na stadionu Sevilla je još u ponedjeljak obustavila prodaju ulaznica za današnju (20.45, HTV 2) utakmicu Seville i Dinama u 4. kolu Lige prvaka.

- Pozivamo sve hrvatske navijače u Sevilli da svojim navijanjem pomognu Dinamu u ostvarenju što boljeg rezultata te da se suzdrže od kršenja zakona kojim bi sebe i klub doveli u zonu kažnjavanja - dodao je Antolić.

Prema informacijama iz Španjolske, Sevilla na tribinama Sanchez Pizjuana očekuje 208 navijača Dinama i više od toga ne pada im na pamet pustiti na stadion.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • POTPEC 02.11.2016.

    Pustili modre dećke sa lanca, pa se momci uživili i štimung.

  • mentalist1 02.11.2016.

    Treba ih streljati, a ne pustiti nazad u hrvatsku

  • nostradamus 02.11.2016.

    Vratite liste. Ne treba svatko imati tu sreću da mu je praćenje dinamovih utakmica dozvoljeno. Ili bilo kojeg drugog kluba. Budalama nije mjesto nigdje, pa tako niti uz sport.

Komentiraj...
Vidi sve komentare