To je to što me zanima!

Dinamo povukao Halilovića iz hrvatske U-17 reprezentacije

Ranije je dogovoreno da ćemo Alena Halilovića pustiti nakon utakmica s Izraelom i Kazahstanom, otkrio je izbornik Ivan Gudelj. Dinamo je zatražio da se Alen vrati...
Vidi originalni članak

Alen Halilović napustio je U-17 reprezentaciju uoči zadnje kvalifikacijske utakmice protiv Turske u Imotskome. Razlog napuštanja je želja Dinama da mladog igrača ima na raspolaganju za prvenstveni ogled s Interom i ogled Lige prvaka s PSG-om.

- Ranije je dogovoreno da ćemo Halilovića pustiti nakon utakmica s Izraelom i Kazahstanom - otkrio je izbornik Ivan Gudelj, koji nije nimalo sretan ovakvim raspletom, no ipak vjeruje kako će njegovi izabranici i bez Halilovića osigurati prolaz.

Doista je nevjerojatno da je Dinamo povukao ovakav potez, da mu je Halilović toliko potreban u predstojećim ogledima da ga povlači iz reprezentacije. Vjerojatno ga Mamić želi učiniti najmlađim igračem koji je ikad nastupio u Ligi prvaka. 

No veliko je pitanje kako će se ''dizanje u zvijezde'' odraziti na psihu mladog igrača, koji je sa 16 godina proglašen ''novim Messijem''. Pogotovo kad se uzme u obzir da na dva U-17 reprezentativna ogleda s Izraelom i Kazahstanom ni izbliza nije opravdao status najtalentiranijeg mladog igrača u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • blagajnik 17.10.2012.

    odgovor je samo jedan, odlucio je igrati za BiH!!!

  • zokinjo 17.10.2012.

    ...tu se jako dobro vidi tko koga može i za što povući:-)

  • realniJA 17.10.2012.

    jel igrao taj Halilović ove zadnje dvije tekme?! ja koliko znam igrao je, ali je ostao u sjeni jednog mladog Josipa Bašića, Hajdukovog djeteta kojeg nitko ne spominje iako je postigao 3 gola u 2 tekme...ali taj mali nema Mamića da ga gura u medije i pravi od njega čudo, iako se vidi tko je pravi wunderkind! možda je tako i bolje.... ;) NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA

Komentiraj...
Vidi sve komentare