To je to što me zanima!

Dinamo ispred nosa Hajduku "oteo" Mehmeda Alispahića?

Mladi Šibenčanin Mehmed Alispahić (23) novo je pojačanje Dinama. Iako još nije ništa službeno, Dinamo je sve dogovorio s Alispahićem koji će uskoro potpisati...
Vidi originalni članak

Dinamo je dobio novo pojačanje. U "modru" svlačionicu stiže najbolji igrač Šibenika, 23-godišnji Mehmed Alispahić, piše Večernji list.

Imao je mladi veznjak dosta ponuda, između ostalog, za njega se ozbiljno zanimao Hajduk, no Dinamo je bio brži i nakon Josipa Brezovca i Antuna Palića u Maksimir doveo još jedno ime.

Iako još nisu potpisali ugovor, navodno Alispahića od Maksimira dijele centimetri.

U Hajduku se pričalo o Alispahiću kao o zamjeni za Ibričića za kojeg je sve izglednije da napušta Splićane. No Hajduk će se morati okrenuti nekim drugim igračima jer Alispahić je izabrao plavu umjesto bijele boje.

Mladi je veznjak u Šibenik stigao iz Bugojna igrajući za Iskru 2008. godine. Prošle je sezone Alispahić uz Ermina Zeca bio najbolji Šibenikov igrač. Zahvaljujući sjajnom tandemu Šibenik je završio 4. u HNL-u i izborio nastup u pretkolu Europske lige.

Alispahić je ove sezone zabio osam golova, za reprezentaciju BiH upisao je dva nastupa, a prema Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura.


Idi na 24sata

Komentari 57

  • uzvišeni2 31.12.2010.

    ako je ovi pojačanje ja sam avion takvih ima na izvoz čak i u hrvatskoj haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • Croatia98 31.12.2010.

    Što se dogada sa Hrvatskim nogometom,kupujemo i dovodimo strance a siguran sam da imamo i u Hrvatskoj jako dobre mlade igrace,ali ne mi moramo dovodit jos i Bosance kao da ih i ovako nemamo dovoljno u drzavi,strasno.

  • josip-zeko 31.12.2010.

    mlad igrać a i dobar želim mu sve naj bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare