To je to što me zanima!

Dinamo pronašao Soudanijevu zamjenu: Dolazi Joao Amaral?

Amaral je procijenjen na 400.000 eura, a ugovor s portugalskom momčadi ima do 2019. godine. Prije par godina povezivao se s Hajdukom, a sada bi mogao stići na Maksimir kao zamjena za Soudanija
Vidi originalni članak

Dinamo dovodi novog Portugalca, tvrde tamošnji mediji. Riječ je o 25-godišnjem Joau Amarala iz Vitorije Setubal, piše A Bola. On igra na poziciji desnog krila, a ove je sezone u 13 nastupa zabio tri gola.

Amaral je procijenjen na 400.000 eura, a ugovor s portugalskom momčadi ima do 2019. godine. U karijeri je igrao za Candal, Padroense, Mirandelu, Pedras Rubras, Oliveirense te Vitoriju.

Amaral se prije par godina povezivao s Hajdukom, a sada bi mogao stići na Maksimir kao zamjena za Soudanija, koji trenira sa svojom bivšom momčadi ASO Chlefom.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • RustyFart 27.12.2016.

    Ovaj Vlak je majstor! Znači ovaj frajer ima 25 godina, mogućnost za unosnom prodajom je iznimno mala. U trenutni klub ga je prodao, to jest, besplatno je otišao, klub koji u Portugalu igra ligu koja je jednaka našoj županijskoj ligi(neki Pedras Rubras), a prošlu sezonu je igrao u trećeligašu, da bi ovu sezonu po prvi put u životu dobio šansu da igra u prvoj ligi i sad je on POJAČANJE za Dinamo?!?!?! Pa onaj uzašni Sissoko od jučer se čini kao Maradona naspram ovoga! Bilo ovo istina, laž ili samo spekulacija, mislim d aje sramotno da se jedan Dinamo spominje u istoj rečenici s ovim šabanom. Ovakva 'pojačanja' nisu prikladna za vrijeme Božića već za karmine, sramota!

  • badr hari 27.12.2016.

    Ovaj dinamo je pravi ISIL

  • cassini 27.12.2016.

    pa molgi su onda uzet najveću nadu svjeckog nogometa - A Halamesiju!!!! hahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare