To je to što me zanima!

Igor Tudor: Dinamo danas igra protiv mlade reprezentacije...

Vidim da je pozvano sedam igrača iz Lokomotive. To je gotovo cijela U-21 reprezentacija. Danas imamo susret Dinama i mlade reprezentacije, rekao je Tudor
Vidi originalni članak

Trener splitskog Hajduka Igor Tudor pred utakmice 15. kola Hrvatske nogometne lige dotaknuo se nepozivanja hajdukovaca u mladu reprezentaciju. 

- Vidim da je pozvano sedam igrača iz Lokomotive. To je gotovo cijela U-21 reprezentacija, što je veliki uspjeh Lokomotive. Dakle, danas imamo susret Dinama protiv mlade reprezentacije - rekao je Tudor nakon govora o utakmici u Koprivnici između Slaven Belupa i Hajduka

- Belupo ima kvalitetne igrače, ali mi ih imamo više. Imamo isti način igranja u gostima i kod kuće, ponosan sam na to. Ne mogu reći da ćemo dobiti, ali sam uvjeren da ćemo odigrati dobru utakmicu. Imamo samo jedan cilj - pobijediti i ostati na prvom mjestu. Oni su dobri, spremni, ali mi smo postali ozbiljna ekipa koja teško gubi i protiv koje je bilo kome teško igrati. Uvjeren sam da ćemo odigrati dobru utakmicu - rekao je Tudor te dodao kako njegova ekipa ipak ima jedan problem koji moraju riješiti. 

- Mi smo izgubili u Osijeku i Puli. Imamo problem realizacije, gdje za svaki gol trebamo iskrvariti. Da nije toga, imali bismo barem 6 – 7 bodova više. Nadam se da ćemo postići koji slučajni, lagani gol. To nam fali, naš svaki gol je težak - rekao je Tudor, a na spominjanje novinara kako se bi taj problem mogao riješiti dovođenjem Vukušića, zaključio:

- On je dobar igrač, ali ne znam koliko možemo to financirati, s obzirom da nam je glavna stavka izlaz, a ne ulaz. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • beha 02.11.2013.

    Pa zar bi Gračan trebao misliti tvojom glavom,valjda ima svoju.Ja sam mislio da si ti trener msilima riječju i djelom a ono običan sebičnjak.

  • strmi007 02.11.2013.

    Tako treba

  • zahira45 02.11.2013.

    Navijam da Dinamo izgubi !!! ehehehhe

Komentiraj...
Vidi sve komentare