To je to što me zanima!

Dinamo protiv Ukrajinaca s pet prvotimaca, u sastavu Saudijci, Bolivijac, Ekvadorac... I Krznar

Ante Čačić ne želi previše svojih prvotimaca 'trošiti' na utakmicu protiv kijevskog Dinama, već ih želi odmoriti za Lokomotivu, pa će se maksimirskoj publici predstaviti mlade snage hrvatskog prvaka...
Vidi originalni članak

Dinamo će od 18 sati u humanitarnoj utakmici u Maksimiru ugostiti imenjaka iz Kijeva na čijoj će klupi kao pomoćni trener sjediti Ognjen Vukojević. Dapače, bivši reprezentativac danas je uz trenera Mirceu Lucescua i jedini stranac u kijevskom Dinamu koje će dočekati kombinirana momčad hrvatskog prvaka. A na klupi Dinama u tom će dvoboju sjediti Damir Krznar.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, s kojim će to snagama Dinamo zaigrati u humanitarnoj utakmici protiv Kijevljana? Damir Krznar će na raspolaganju imati samo pet prvotimaca: Emira Dilavera, Dinu Perića, Martina Baturinu, Luku Menala i Denija Jurića. To je i logično, Ante Čačić ne želi previše svojih prvotimaca "trošiti" protiv ukrajinskog velikana, već želi da mu momčad spremna dočeka nedjeljni obračun s Lokomotivom.

Damir Krznar u svom će kadru imati i nekoliko bivših prvotimaca Dinama poput Marija Ćužea, Robbieja Burtona ili Damjana Daničića, tu će biti mlade nade "modrih" poput Bartola Barišića, Ivana Šaranića, Frana Tomeka, Tomislava Duvnjaka..., ali i niz talentiranih internacionalaca. Za prvu momčad Dinama tako će debitirati dva Saudijca Almuayyad Mane i Basil Alhedaif, tu će biti Ekvadorac Jordan Moran, Bolivijac Adrian Pena, Crnogorac Milan Vukotić...

Sastav Dinama za Dinamo Kijev: Zadro, Čavlina, Hrvoj, Moran, Alhedaif, Katinić, Daničić, Palić, Mane, Tomek, Duvnjak, Burton, Krizmanić, Vukotić, Ćuže, Dizdarević, Rukavina, Šaranić, Barišić, Laća, Pena, te prvotimci Dilaver, Perić, Baturina, Menalo i Jurić.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • tvrtvrt 28.04.2022.

    Petkovica u prvih 11

  • Palmanova 28.04.2022.

    kakva bi to bila vijest da nam se Bjelica vrati.pobjednik trazi pobjednika

  • jjokocha 28.04.2022.

    Krki ih vodi? Znači opet ofenzivna formacija sa tri stopera, tri zadnja vezna i dva beka

Komentiraj...
Vidi sve komentare