To je to što me zanima!

Dinamo pušta godišnje ulaznice u prodaju, cijena do 1800 kuna!

Vlasnici godišnjih ulaznica imat će pravo prvokupa za sve gostujuće utakmice Dinama, dok svi članovi kluba dobivaju popust na godišnje karte. A djeca do 12 godina mogu besplatno na utakmice...
Vidi originalni članak

Nakon dvije sezone stanke zbog pandemije, Dinamo će sutra u prodaju pustiti godišnje ulaznice za novu sezonu. One će vrijediti za sve službene utakmice (HNL, Superkup, Kup i Europa) "modrih" do kraja sezone, čak i za potencijalno "europsko proljeće".

Zanimljivo, vlasnici godišnjih ulaznica ovoga će puta imati i pravo prvokupa ulaznica za sve gostujuće utakmice Dinama tijekom sezone.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jasno, u Maksimiru je i dalje "izvan pogona" istočna tribina, tako da će godišnje ulaznice biti besplatne za djecu do 12 godina (roditelj u pratnji mora platiti ulaznicu!) za sjever gore. U Dinamu žele (kako više nema istoka) malo više popularizirati tu tribinu, a za sjever gore će biti i posebno odvojeni ulazi od tribine sjever dolje.

Godišnje ulaznice iznose između 700 i 1800 kuna, u Dinamu su stavili takvu cijenu kako bi u novoj sezoni što više navijača pohodilo utakmice hrvatskog prvaka. Primjerice, za sve utakmice iz prošle sezone kada godišnje ulaznice zbog priče s koronom nisu bile u prodaji, navijači su trebali izdvojiti oko 2700 kuna, sada će ta cifra biti puno manja.

Godišnje ulaznice moguće je kupiti gotovinom, kartičnim plaćanjem i na rate. Članovi kluba imaju pravo iskoristiti popust na godišnje karte uz predočenje važeće članske iskaznice ili potvrde o uplati članarine. Godišnja članarina za osobe do 18 godina stoji 40 kuna, za osobe od 18 do 60 godina 60 kuna, a za starije od 60 godina 40 kuna. Svatko tko se učlani u klub odmah ima pravo kupiti godišnju ulaznicu s popustom, a ima i 10 posto popusta u klupskim dućanima.

Cijene godišnjih ulaznica

  • tribina sjever dolje 700 kuna
  • tribina sjever gore 700 kuna
  • tribina zapad gore 1100 kuna
  • tribina zapad dolje 1800 kuna
Idi na 24sata

Komentari 124

  • mandalorian67 29.06.2022.

    Kada ukucate Dinamo Zagreb, vidjet cete trofeje, na ljestvici klubova di se nalazi i da je najveci hrvatski klub. Kada upišete Jogurt Split, nece pisati kolika je posjećenosti stadiona, tako da vam to ne vrijedi toliko.

  • Antitovar *_192 29.06.2022.

    To ajdug moze samo sanjati...

  • Zagreb1976 29.06.2022.

    Najveći klub na ovim prostorima, Dinamo Zagreb iznad svih 💙💙💪💪🏆🏆

Komentiraj...
Vidi sve komentare