To je to što me zanima!

Dinamo remizirao, Andrić se ozlijedio, zaigrao i Argentinac

Za modre je zaigrao i velik broj mladih igrača, pa su tako u nastavku priliku dobili Korejac Kim GyueHyeong i 20-godišnji Mattias Carracedo koji ima argentinsko i njemačko državljanstvo...
Vidi originalni članak

Dinamo je u prijateljskoj utakmici remizirao (2-2) sa slovenskim provligašem NŠ Murom, a Nenad Bjelica u ovom je dvoboju malo provjerio igrače koji nisu bili pozvanu u svoje reprezentacije, ali i mnoštvo mladih snaga. Plavi su vrlo rano poveli 2-0, strijelci su bili Oršić u 18. i Andrić u 27. minuti s bijele točke.

Srpski nogometaš sam je izborio kazneni udarac, bio precizan s bijele točke, a onda zbog ozljede i napustio igru. Nenad Bjelica u je u nastavku napravio brojne izmjene, na travnjak je ušlo puno mladih igrača, među ostalima tu su se predstavili Korejac Kim GyueHyeong i izvjesni 20-godišnjak Mattias Carracedo koji ima argentinsko i njemačko državljanstvo, a član je druge momčadi Dinama.

Slovenski prvoligaš iskoristio je brojne promjene u momčadi Dinama, pa u nastavku stigao do izjednačenja. Prvo je u 67. minuti vlastitu mrežu zatresao Čuić, a minutu kasnije Kouter zabio za konačnih 2-2.

Dinamo (4-1-4-1): Zagorac - Moharrami, Lešković, Dilaver, Gogić - Gjira - Šitum, Moro, Fintić, Oršić - Andrić (još su igrali: Čavlina, Maloku, Knežević, Carracedo, Kim, Šantek, Čuić, Bagarić, Barišić, Tolić). 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dubi1953 23.03.2019.

    Andriću želim brzi oporavak

  • zlica2 23.03.2019.

    Brz oporavak. Valjda nije velika ozljeda

  • vedii888 23.03.2019.

    nevažna utakmica

Komentiraj...
Vidi sve komentare