To je to što me zanima!

Dinamo - Rosenborg prenosi HTV, uzvrat na PlanetSportu

Ako ne budete na Maksimiru na prvoj utakmici play-offa za Ligu prvaka između Dinama i Rosenborga, prijenos ćete moći pratiti na HTV-u. Uzvrat iz Norveške bit će samo na platformama A1 televizije
Vidi originalni članak

Dinamo će dvije utakmice play-offa za Ligu prvaka protiv Rosenborga odigrati u šest dana. Prva je utakmica na rasporedu sljedeću srijedu, 21. kolovoza od 21 sat na Maksimiru, a uzvrat je 27. kolovoza od 21 sat na stadionu Lerkendal u Trondheimu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za razliku od utakmica protiv Saburtala i Ferencvarosa, Dinamove utakmice protiv norveškog prvaka neće prenositi televizija Arena Sport. Naime, play-off ulazi u TV-prava za Ligu prvaka koja dijele Hrvatska televizija i PlanetSport u trogodišnjem razdoblju od 2018. do 2021.

Kako HTV ima prava prijenosa prvog odabira utakmice srijedom, prenosit će prvu utakmicu na Maksimiru, dok će uzvrat biti na platformi A1 televizije.

VELIKI FAVORITI Kladionice su uvjerene: 'Modri' će lakoćom izboriti Ligu prvaka

Posljednje pretkolo Lige prvaka sa sobom donosi i službeno brendiranje pa će se tako, osim što će sve utakmice počinjati u isto vrijeme, uoči početka izvoditi himna Lige prvaka, uz teren će biti samo službeni sponzori natjecanja, a na televizijskom prijenosu bit će službena grafika.

Ne uspije li Dinamo izbaciti Norvežane, ući će u skupinu Europske lige, na koju prava u Hrvatskoj ima samo Arena Sport.

DINAMOV PROTIVNIK U PLAY-OFFU Sve o Rosenborgu: Bendtnera ne želi, a držao je rekord LP-a

Liga prvaka, play-off (sve utakmice od 21 sat):

  • Cluj - Slavia Prag (20./28. 8.)
  • APOEL - Ajax (20./28. 8.)
  • LASK Linz - Club Brugge (20./28. 8.)
  • Dinamo - Rosenborg (21./27. 8.)
  • Young Boys - Crvena zvezda (21./27. 8.)
  • Olympiacos - Krasnodar (21./27. 8.)
Idi na 24sata

Komentari 86

  • pipolino 14.08.2019.

    Ja ugovorim kod A1, Planet sport paket, jer su najavljivali, da se Liga prvaka može gledati samo na toj platformi.Sada LP možeš gledati na HTV bez kune nadoplate. A1 navuče gledatelje na potpisivanje ugovora, a onda prodaju prava svima koji plate.

  • drogec 14.08.2019.

    Bolje da ne prenose imaju kvalitetu slike kao adolf u bunkeru

  • croorc 14.08.2019.

    šta se svi čudite toliko? Play Off spada pod kolo Lige Prvaka a ne kvalifikacije, HRT još uvijek ima jadno pravo na termin Lp srijedom, pošto je prva tekmu u Srijedu HRT ju prenosi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare