To je to što me zanima!

Dinamo s lokosima, Hajduk s Mađarima: Evo gdje ih gledati

U razmaku od samo sat vremena na nogometne terene u Rovinju, Umagu, Beleku i Marbelli izaći će igrači sva četiri velika hrvatska kluba na zimskim pripremama. Sve utakmice bit će u prijenosu
Vidi originalni članak

Do početka drugog dijela sezone u HNL-u ostala su još dva tjedna, a hrvatski prvoligaši već su debelo u pripremama izvan matičnih kampova. Petak donosi prijateljske utakmice sva četiri najjača hrvatska kluba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi na scenu stupaju nogometaši Dinama, koji će u Rovinju od 15 sati igrati prvu utakmicu u Istri protiv Lokomotive. Tu utakmicu izravno će prenositi Hrvatska nogometna televizija.

U isto vrijeme nešto sjevernije, u Umagu, Rijeka će pokušati popraviti dojam nakon poraza od češkog prvoligaša Slovackog u ogledu protiv mađarskog drugoligaša Budafokija. Rijeka će utakmicu prenositi na službenom kanalu na YouTubeu, a HNTV će je emitirati u snimci od 17 sati.

Hajduk odrađuje zimske pripreme u Beleku u Turskoj, a nakon remija s Grasshopperom (1-1), danas švicarskim drugoligašem, izabranici Igora Tudora od 15.30 igraju protiv Honveda, šestoplasirane momčadi mađarske lige. Prijenos je na službenom kanalu na YouTubeu.

U toplijim krajevima inozemstva je i Osijek, i to u Marbelli u Španjolskoj. "Bijelo-plavi" imaju definitivno najjačeg protivnika, Nürnberga koji je u zoni ispadanja 2. Bundeslige, ali je prije nekoliko dana dobio Bayern 5-2. Ta utakmica počinje u 16 sati, a prijenos će biti na službenim klupskim stranicama.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 17.01.2020.

    Mađari!?!?bravo toliću pametnjakoviću

  • Zvonko Velikokitić 17.01.2020.

    lipa prilika da vidimo našega ajduka u europskoj utakmici u dugin rukavima

  • 17.01.2020.

    Dinamo A protiv dinamo B u istoj ljigi

Komentiraj...
Vidi sve komentare