To je to što me zanima!

Dinamo saznao protivnika u drugom pretkolu Lige prvaka

Astana se smatra najtežim protivnikom u drugom pretkolu, a Transfermarkt kazahstansku momčad procjenjuje na 13 milijuna eura vrijednosti.
Vidi originalni članak

Dinamo je saznao tko im stoji na putu prema 3. pretkolu europskih natjecanja. Uefa je jutros objavila podskupine i tako suzila izbor suparnika koje hrvatski klubovi mogu izvući. 

Hrvatski prvak u 2. pretkolu Lige prvaka neće imati lagan posao. Kuglice su Dinamo spojile s pobjednikom utakmice između kazahstanske Astane i gruzijskog Dinama iz Tbilsija. Kazahstanski prvak možda je i najteži ždrijeb za Dinamo. Transfermarkt je vrijednost Astane procijenio na malo manje od 13 milijuna eura.

U Kazahstanu igraju hrvatski nogometaši Josip Čondrić i Marin Tomasov. Tomasov je u Astani već 6 godina, a možemo reći kako je pravak legenda ovog kluba. 

Prve utakmice 2. pretkola Lige prvaka igraju se 25. i 26. srpnja, a Dinamo prvu utakmicu igra u Maksimiru. Uzvrati su 1. i 2. kolovoza. Ždrijeb 3. pretkola je 24. srpnja, a Dinamo će i tamo biti nositelj, kao i u doigravanju.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • samoDINAMO_2 21.06.2023.

    Mislim da ce Dinamo ove godine bit los. Pojacanja nigdje, a kadar nikad slabiji.

  • Z.a.c 21.06.2023.

    Bez podcjenjivanja “najtezeg protivnika”,ali ak Dinamo njih nemre proci,onda nemamo kaj trazit ne samo u LP,nego i EL.

  • nk nask 21.06.2023.

    Najtezi protivnik kojeg su mogli dobiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare