To je to što me zanima!

Dinamo se dogovorio s Grcima, Leovac je blizu potpisa ugovora

Marin Leovac već je u nekoliko navrata bio blizu Maksimira, ali sad bi se napokon mogao realizirati njegov dolazak. On je s Nenadom Bjelicom već surađivao u Austriji iz Beča
Vidi originalni članak

Marin Leovac danas bi trebao doći u Maksimir na liječnički pregled. Bivši lijevi bočni Rijeke i povremeni hrvatski reprezentativac je na korak od dresa hrvatskog prvaka.

Bio je Leovac na korak od Dinama već nekoliko puta, a sad će, čini se, napokon potpisati ugovor. Dinamo je postigao dogovor s PAOK-om s kojim je Leovac ima ugovor na još godinu dana. Rijeka za koju je igrao posljednjih mjeseci nije otkupila njegov ugovor, Dinamo je nakon toga iskoristio priliku.

Nenad Bjelica i Marin Leovac već su surađivali. Bilo je to u Austriji iz Beča. Zajedno su Zagrepčane eliminirali iz play offa Lige prvaka 2013. godine. Leovac je tada zabio gol Dinamu u Maksimiru. On će biti zamjena za Bornu Sosu, novog igrača Stuttgarta.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • ZločestiPlaviDečko 07.06.2018.

    Iskreno ne sviđa mi se taj Leovac, koliko je defanzivno dobar toliko je prema naprijed los ( barem prema onome sto sam ja od njega gledao ) i ne sviđa mi se ta politika kupovanja starijih igraca, Leovac ove godine puni 30, ak se ispostavi los nece ga moci niti besplatno dati ( kao npr. ni doumbiu, lecjaksa, matela itd. ) Jasno mi je da ne mogu samo mladi igrati, ali treba kupiti prave iskusne igrače jer nam nista nece znaciti ako imamo lecjakse u ekipi, isto tako ne razumijem zašto su doveli ovog oršića kojem je primarna pozicija lijevo krilo ( na toj poziciji igra Olmo i jos dolazi Menalo, za desno su kupili ovog Poljaka ) a Hajrović moze isto igrat ili na desnom ili lijevom, umjesto tog lika su trebali dovesti ovog Carlitosa da Gavra ima pravu zamjenu, Budimir isto pod velikim upitnikom, nisam bas siguran da nam je trebao. I na kraju opet mi nije jasno sto se ceka sa Majerom koji ce bez ikakve sumnje ( ako dođe naravno ) biti najveće pojačanje.

  • mihic82 07.06.2018.

    Prodamo klinca za 8 milijuna eura i onda za 5% tih novaca dovedemo igrača. Pa dajte barem za 2 milijuna kupite nekog brazilca, argentica a ne igraca od 30 godina, i sto kad se ozljedi Lesjaka će igrati???

  • dex29 07.06.2018.

    jos jedan iz dinamove skole strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare