To je to što me zanima!

Dinamo se okreće Ligi prvaka: Ne smijemo podcijeniti Folu...

Glavni igrač im je Ronny, desni vezni koji je i ofenzivno i defenzivno jako dobar. Ukupno, ne smijemo ih podcijeniti, moramo biti ozbiljni, rekao je Damir Krznar
Vidi originalni članak

Dinamo će u utorak odigrati prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka. Protivnik je Fola Esch, prvak Luksemburga (19.30 HRT), a uživo ih je gledao Jurčićev pomoćnik Damir Krznar u prijateljskoj utakmici protiv belgijskog drugoligaša Excelsiora.

- Igrali su protiv drugoligaša tako da kondicijske mogućnosti nisam mogao vidjeti, a nisam im vidio ni najboljeg strijelca prošle godine, Stephana Bensia. Glavni igrač im je Ronny, desni vezni koji je i ofenzivno i defenzivno jako dobar. Ukupno, ne smijemo ih podcijeniti, moramo biti ozbiljni, prije svega prema sebi - rekao je Krznar za Večernji list.

- Riječ je o taktički discipliniranoj momčadi, dobro posloženoj. Jedino što nisu tehnički dobri kao što mi za sebe mislimo da jesmo. Ipak im treba više dodira, griješe u predaji. Vjerujem u nas, ali to ne znači da možemo opušteno na put u Luksemburg - zaključio je Krznar.

Ovdje pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • SVLR Oganj 16.07.2013.

    pomolimo se

  • Danijel Martinasevic 14.07.2013.

    sta reci osim da ovaj krznar nije normalan sa tkvim izjavama mora da se i on drogira kao i njegov veliki sef

  • stipa1 14.07.2013.

    cuvajte ih se ekipa je dosta slicna igri naseg Osjeka prema tome nece bit lako...sretno dinamo i vidimo se na tekmi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare