To je to što me zanima!

Dinamo šesticom ispratio Cibaliju, Rijeci derbi kola

Dinamo se u četvrtom kolu prve HNL "iskalio" na Cibaliji, kojoj je utrpao šest golova, dok je Rijeka u jadranskom derbiju svladala Hajduk 3-1
Vidi originalni članak
DINAMO - CIBALIA 6-0
Nogometaši Dinama dočekali su Cibaliju očito ljutiti zbog izvedbe u Donjecku. Tako je već do kraja poluvremena u mrežu Cibalije odsjelo čak četiri gola. U 5. minuti za 1-0 pogodio je Mandžukić, koji je u 18. minuti povisio na 2-0. Konačno je gol za Dinamo postigao i Josip Tadić. On je nakon tri propuštene lijepe prilike u 38. minuti pogodio za 3-0. Sedam minuta kasnije, strijelac za potpuni potop Cibalije u prvom dijelu bio je Sammir. Brojne prilike Dinamo je imao i u drugom poluvremenu, te je u 75. minuti preko Badelja poveo 5-0. U 81. minuti svoj treći gol postigao je Mario Mandžukić, koji je bio najbolji pojedinac u visokoj pobjedi "modrih".

RIJEKA - HAJDUK 3-1
U derbiju četvrtog kola HNL-a Rijeka je ugostila Hajduk i u prvom poluvremenu imala podosta prilika. Hajduk je igrao sve bolje kako je odmicalo prvo poluvijeme, čak je Tičinović zabio gol, koji je poništen jer se mladi igrač poslužio rukom. Do vodstva "bili" su došli u 46. minuti, kada je Andrić iz slobodnog udarca na drugoj vratnici pronašao Kalinića, koji je bio posve usamljen i nije mu bilo teško pogoditi. U drugom poluvremenu Rijeka je igrala kao preporođena. Na 1-1 u 63. minuti izjednačio je Ivo Čagalj nakon lijepe akcije Sharbinija i Cerovića, a u 66. minuti za vodstvo Rijeke s 20 metara pogodio je Anas Sharbini. On je tada napravio "potez utakmice", slaveći gol skunuo je dres i dobio drugi žuti karton. Rijeka je bez mlađeg Sharbinija igrala puno slabije, te se zatvorila i čuvala rezultat. No u sudačkoj nadoknadi Buljat je zaradio crveni karton odgurnuvši napadača Rijeke. Iz slobodnog udarca pucao je Landeka, a iz "slobodnjaka" koja se dogodio odmah potom Sandi Križman je "eurogolom" povisio na konačnih 3-1.
Idi na 24sata

Komentari 12

  • nogometas05 18.08.2008.

    U sredini ljeta u Splitu-8 u odnosu na Zagreb!!!hahahahahahahaha!!!

  • modli 18.08.2008.

    ja znam izlaz iz krize hajduka...perošu,vučeviću, buljan jednostavno je...to su vam ona vrata iznad kojih stoji mala zelena kutijica na kojoj piše EXIT...samo tako ojačat ćete hajduk..ovako ste od velikog kluba napravili klub na kojem će oni manji popravljat gol razliku...veliki klub uzme trenera kojeg skupo plati a dosad nije vodio niti jednu žrnovnicu... i hoćemo rezultat..pa imamo ga...hoćemo u europu...daj bože da i u hnl-u ostanemo dok je ove gospode...

  • vizijaslobode1941 18.08.2008.

    admine zar ovo nisu kršenja pravila " hajduk u kurcu dinamo u srcu!17.08.2008. 22:15:13 | Knight CrossHvala na pokudi. UKUPNO (-10)

Komentiraj...
Vidi sve komentare