To je to što me zanima!

'Dinamo to smo mi' organizira tribinu: Preoblikovanje ili ne?

Glavni cilj tribine je konstruktivnoj raspravi sučeliti stavove svih koji su povezani s klubom bez obzira odobravaju li te stavove ili ne. Dinamo kao udruga građana ili sportsko dioničko društvo?
Vidi originalni članak

Udruga 'Dinamo to smo mi' organizira javnu tribinu pod nazivom 'Dinamo - jučer, danas sutra', a glavna tema bit će budućnost kluba - preoblikovanje ili udruga građana.

Tribina je na rasporedu u utorak 6. studenog u 20 sati u prostorijama kazališta Vidra u Draškovićevoj ulici.

Udruga 'Dinamo to smo mi' osnovana je ove godine, čine je članovi Dinama koji žele pozitivnim i afirmativnim idejama vratiti dinamovce tamo gdje pripadaju.

Dinamo ima puno navijača koje samo treba probuditi, kažu u udruzi, a to se pokazalo i nedavno.

- Odlični rezultati pokrenuli su taj trend, no smatramo kako se ovakvim javnim tribinama može dodatno stvoriti pozitivno ozračje oko kluba. Glavni cilj tribine je u konstruktivnoj raspravi argumentirano raspravljati o Dinamu i sučeliti stavove svih koji su povezani s klubom bez obzira odobravaju li te stavove ili ne. Dakle, kroz argumente predstaviti svoj stav, Dinamo kao udruga građana ili sportsko dioničko društvo - rekao je Juraj Ćosić, predsjednik udruge 'Dinamo to smo mi'.

Prijenos tribine 'Dinamo - jučer, danas sutra' bit će na N1 televiziji.

- Pozvali smo i predstavnike kluba da pošalju svoje ljude na tribinu, cilj nam je pridonijeti kvaliteti upravljanja kluba. Osim predstavnika Dinama i naše udruge, pozvali smo i ekonomiste, sportske menadžere i novinare koji su upućeni u tematiku i za koje vjerujemo da mogu pridonijeti kvalitetnoj raspravi - dodali su organizatori tribine.
 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Clipeum 02.11.2018.

    Unistit ce Dinamo isto kao sto su i Splicani Hajduk.

  • Imotski faker 🍺🍺 02.11.2018.

    Moji Dinamovci ako vi ovo dopustite opeljusit ce vas ko orjunasi iz nas hajduk bojkotirajte te huligane unistiti ce sve i nedajte se!pozz od Hajdukovca :D

  • doog_kool 02.11.2018.

    Kako me iritiraju ove fantomske udruge, pazi ti, oni su odlucili da dinamo to su oni i mos se hebat! Ako nisi s njima onda si mamicevac?! Sreca pa je SDP na nikad nižim granama tako da ce ovi fantomi jos neko vrijeme pricekat prije nego sto uspiju uci u dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare