To je to što me zanima!

Dinamo tražio odgodu i dobio je: S Dragovoljcem u subotu

Dinamo je pismenom zamolbom zatražio da se utakmica 16. kola protiv Dragovoljca umjesto u petak odigra u subotu. Četvorica Dinamovih igrača su u reprezentativnim akcijama
Vidi originalni članak

Iako su svoj susret 16. kola Prve hrvatske nogometne lige trebali odigrati u petak u 16. sati, Dinamo i Hrvatski dragovoljac igrat će u istom terminu u subotu.

Aktualni je prvak podnio pismenu zamolbu za promjenom termina utakmice pravdajući se kasnom dolazku svojih prvotimaca s reprezentativnih akcija.

Milan Badelj dobio je poziv izbornika Slavena Bilića za susret s Maltom. Crnogorac Fatos Bequiraj igrat će za Crnu Goru, Pedro Morales za Čile, a Chago za Kamerun.

Zamolba je zaprimljena te je termin utakmice prebačen za dan kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • glasna_1 16.11.2010.

    u st su igrali sa 9 stranaca,sad su im 4 igrača pozvana u reprezentaciju...9+4=13....hm,zar se ne igra sa 11 igrača....volila bi da mi to neko pojasni...argumentima a ne uvredama i praznim parolama.....

  • koma ćovo 16.11.2010.

    a ćuj znaš kako je to!?Najbolje se uvjek respektira i podilazi im se,tako uvjek bilo i bit će.Ko zna, možda ćete i vi u nekoj dalekoj budučnosti biti najbolji!!??

  • alkoholiCAR1 16.11.2010.

    igra kaze da se protivnik treba repektirat pa makar to bio arsenal ili dragovoljac.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare