To je to što me zanima!

Bezidejni Dinamo, loša Rijeka i još lošiji sudac na Maksimiru...

Dinamo i Rijeka odigrali su 0-0 na Maksimiru u 5. kolu HNL-a. Dinamo nije mogao probiti bunker, gosti su prvi put pucali u 90. minuti, a ni sudac se nije proslavio...
Vidi originalni članak

Rijeka je prvi put pucala na gol na derbiju u Maksimiru u 90. minuti utakmice. I svejedno je umalo prvi put slavila u prvenstvu protiv Dinama u gostima nakon više od pet godina. Umalo, jer Ježina je obranio zicer Radoševiću na isteku zadnje minute. 

Dinamo i Rijeka odigrali su 0-0 u 5. kolu prvenstva.

Zoran Mamić izmiješao je sastav, ponovno je igrao s tri braniča, od prve minute na terenu je bio Paolo Machado kojem su zviždali kod svakog dodira s loptom. 

Pjaca i Hodžić bili su u napadu. Rijeka je na papiru izgledala dosta napadački, s Balajem i Bezjakom u napadu. 

No bilo je to sve samo ne napadačka igra od gostiju. "Modri" su dominirali u posjedu, ali nisu stvorili pravu šansu pred golom. Vargić je imao posla, ali ništa što bi golmana njegove kvalitete trebalo zabrinuti. 

Varaždinski sudac Mario Zebec posebna je priča. Na njega će, čini se, imati prigovora i jedni i drugi. U prvom poluvremenu pustio je dvojbeni kontakt Samadržića i Pjace u šesnaestercu Rijeke, a u drugom je isključio Bezjaka zbog prigovora, potjerao Rijekinog sportskog direktora Mancea i u nekoliko situacija kriterijem razljutio goste.

"Uspavanka" na Aldo Drosini

Prije derbija na Maksimiru Istra i Inter odigrali su bez golova na Aldo Drosini. Inter je krenuo nešto bolje i držao dobar ritam. Istra se mučila. Domaćin je imao najbolju šansu pred kraj utakmice kad je Nikolićev udarac s crte očistio Posavec.

HNL, 5. kolo:

  • Dinamo - Rijeka 0-0
  • Istra - Inter 0-0
Idi na 24sata

Komentari 272

  • dida123 09.08.2015.

    Ako ovakav Dinamo pobijedi Albance bit će to senzacija. Ako ne pobijedi - također.

  • Joker 🃏 09.08.2015.

    E moja Rijeko..ali barem nismo izgubili

  • BARBABONI11 09.08.2015.

    Samo bih želio Mamićima čestitati na još jednom "časno i pošteno" osvojenom prvenstvu.Tek je prošlo 5 kola,a već se nazire "pošteno" suđenje(nepostojeći penal protiv Intera i još k tome i nepostojeći crveni karton,zaleđe za Rijeku koje nije niti blizu zaleđu ali se svira jer je prijelomni trenutak utakmice,utakmica se produžuje sve dok Dinamo ne zabije gol,ali srećom su to nesposobni učiniti).Tu je još zagarantiranih+12 bodova od Lokomotive,a tu je i podružnica Istra i Osijek ako zatreba.Protiv Zadra se teško dobivalo bodove pa je ekspresno izbačen u 2. ligu.Toliko o Mamićevim fair-playevima i pošteno osvojenim prvenstvima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare