To je to što me zanima!

Dinamo u Koprivnici, Belupo ne želi novi 'teniski rezultat'

Prošlo je samo četiri dana od teškog 1-6 poraza, a Dinamo je ponovno u Koprivnici. U 17 sati igra se prva utakmica polufinala Kupa u kojoj 'farmaceuti' traže revanš...
Vidi originalni članak

Nakon što su u prvenstvu doživjeli teški poraz od čak 6-1, nogometaši Slaven Belupa samo četiri dana kasnije ponovno dočekuju Dinamo. Zagrepčani ovaj put stižu na prvu utakmicu polufinala Kupa, a domaćini nikako ne žele novi 'teniski' rezultat. 

Momčad Slavena ima čak trećeg trenera ove sezone, a Elvis Scoria imat će težak posao da uvede disciplinu u svoju ekipu koja je ocrnjena i u javnosti nakon što je izašao podatak kako su navodno veliki poraz od Dinama 'proslavili' u noćnom tamburaškom provodu. 

- Zbog tog poteza bit će sankcija. Takve stvari više se neće događati nit će se tolerirati. Što se tiče utakmice, moramo nastojati odigrati što bolje nego u prvenstvu. Dinamo je favorit, a nama je prvenstvo u prvom planu. Međutim, bitno na je odigrati dobru utakmicu i suprotstaviti se na pravi način - rekao je Scoria za Koprivnica.net.

Dinamo pak s druge strane želi novo predstavljanje moći i novu uvjerljivu pobjedu nad 'farmaceutima'. 

- Naš cilj i naša želja je osvojiti Kup. Pred nama je utakmica polufinala, a iako smo u subotu bili dobri, želimo nastaviti istim smjerom i biti još i bolji - rekao je trener Dinama, Zoran Mamić, koji i u ovom susretu ima problema s ozljedama:

- U zadnjoj liniji smo tanki. S juniorom Capanom imamo tri igrača, pa ćemo malo taktizirati - rekao je Mamić koji ne može računati na Taravela, Addyja, a upitan je i Ademi

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Anonymus9 12.03.2014.

    Nije da se imam čime hvaliti, ali jedan dio vijest sam ja poslao!!.M.J..Uglavnom, kao i za vikend Dinamo će "naš" Slaven i ovaj puta pobijediti. Mislim na "naš" jer sam iz Podravine, ali ne navijam za njih..

  • zokinjo 12.03.2014.

    Čim Dinamo prijeđe Breganu nemogu pobijediti nikoda, a ovdje se iživljavaju na sirotinji i maminjo sve štima:-)

  • Nizozemac 12.03.2014.

    Ovaj puta 0 : 5 ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare