To je to što me zanima!

Dinamo u trećem pretkolu ide na Red Bull Salzburg?

Prođe li Dinamo Pjunik u trećem pretkolu LP-a igrat će protiv pobjednika između RB Salzburga i Bohemiansa. Prva utakmica se igra u Zagrebu
Vidi originalni članak

Pobijedi li hrvatski nogometni prvak Pjunik u Zagrebu proći će u treće pretkolo Lige prvaka. Dinamo se nalazio u bubnju s nositeljima, pa je protivnik u trećem pretkolu trebao biti nešto lakši nego proteklih godina. No dobili su jedine koje su u Maksimiru htjeli izbjeći, Red Bull Salzburg. Iako ni 'crveni bikovi' nisu sigurni za prolaz u treće pretkolo (prva utakmica s Bohemiansom 1-1 u Salzburgu).
- Uh, Salzburg za Dinamo ne bi bio lagan ždrijeb. Bilo bi 'veselja’ - prokomentirao je moguć ždrijeb trener druge momčadi Salzburga i bivši kapetan repke Niko Kovač. Prođe li Bohemians Dinamo će imati nešto lakši posao.
Prve utakmice igraju se 28./29. srpnja, a uzvrati 4./5. kolovoza.

TREĆE PRETKOLO LIGE PRVAKA:
Salzburg/Bohemians - Pjunik/DINAMO
Zrinjski/Slovan - Olympiacos
Zürich - WIT/Maribor
EB/Steymur!APOEL - Rhyl/Partizan
Inter Turku/Sheriff - Slavia
FH/Aktobe - Haifa/Glentoran
Ekranas/Baki - Levski/St. Julia
Ventspils/Dudelange - Makedonija/BATE
Wisla/Levadia - Debrecen/Kalmar
Kopenhagen/Morgen - Tirana/Stabaek

Sparta - Panathinaikos
Šahtar - Temišvar
Sporting - Twente
Celtic - Dinamo Moskva
Anderlecht - Sivasspor

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_32960 17.07.2009.

    sad vidim da tu neki kukaju jer su dobili Salzburg z aprotivnika!!! alloooo pa koga ce proci ako ne Salzburg... jer ako tako jedan prosjecan klub ne prođu onda nemaju šta tražiti u LP.....

  • user_23141 17.07.2009.

    Koji komentari... uzdaju se da ce Bohemians izbaciti Salzburg. Pa ako taj Bohemians izbaci Salzburg, onda je ocito jaci od Salzburga i Dinamo ce imati tezeg protivnika od Salzburga kojeg se pribojavao. Ili valjda misle ako nisu culi za neki klub, onda je slabiji od ovog za kojeg vec znaju. Hm, opet \"lako cemo\" razmisljanje.

  • gallaz 17.07.2009.

    Kog god da su izvukli rekli bi da nisu imali srece. . . uvjek je tak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare