To je to što me zanima!

Dinamo upozorio: Svako dijete mora imati osobnu ili rodni list

Što se tiče osoba mlađih od 16 godina, dužni su na utakmicu ponijeti osobnu iskaznicu (ukoliko imaju),rodni list, domovnicu ili putovnicu, poručuju iz Dinama
Vidi originalni članak

Dinamo će večeras na Maksimiru protiv Austrije Beč odigrati prvu utakmicu četvrtog pretkola Lige prvaka, a kako se očekuje veliki broj navijača još su jednom iz maksimirskog kluba odlučili ponoviti neke informacije kako bi sve prošlo u najboljem redu.

Stadion će svoja vrata otvoriti dva sata prije utakmice, pa klub poziva sve navijače da što ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

Isto tako na stadion neće moći nitko tko sa sobom neće imati nekakav identifikacijski dokument.

- Po Zakonu o osobnoj iskaznici (Članci 3 i 15) osoba starija od 16 godina s prebivalištem u Hrvatskoj dužna je sa sobom uvijek imati osobnu iskaznicu i dati je na uvid u slučaju traženja od strane zakonom ovlaštenih osoba. Što se tiče osoba mlađih od 16 godina, dužni su na utakmicu ponijeti osobnu iskaznicu (ukoliko imaju),rodni list, domovnicu ili putovnicu - stoji na službenim stranicama kluba.

Iz kluba pozivaju da navijači sjednu na mjesto koje im je brojem dano na ulaznici, te žele da sve prođe bez rasističkih, homofobnih i ostalih oblika diskriminacije kako klub ne bi dobio novu kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • đuro kojotovski 21.08.2013.

    po zakonu svi u svakome trenutku moramo uz sebe imati identifikacijski dokument, tj. osobnu iskaznicu, pa makar išli i u trgovinu koja je udaljena 50 metara od nas, ili odmah u prizemlju zgrade u kojoj živimo.. takav je zakon..

  • MilosrdniAndjeo 21.08.2013.

    Meni se cini da su ovi odmetnuti bbb u zabludi. Halo, ne mozes skinuti Mamica sa vlasti kad je covjek uspjesan i ima rezultate a milione je ulozio u klub i jos vise prihodio klubu. Ne moze rulja mjenjati niti jednu vlast u demokratskim zemljama. I navijaci Manchester Uniteda su se bunili protiv Americkih vlasnika i protestirali peotiv njihove vladavine al dzaba, postoji nacin i procedura kako se nekog skine a ne halabukom sa ulice. To moze proci samo u Egiptu ili Siriji al ne i u demokratskoj i civiliziranoj Evropi. Mamic se niti meni osobno ne svidja al skidam mu kapu za sposobnosti zahvaljujuci njemu moj Hajduk vec 9 godina sanja titulu i tko zna koliko cemo jos sanjati dok je njega, treba biti realan. Vi odmetnuti bbb vjerojatno ste indoktrinirani instrument u rukama nekakve Dinamove alternative ili opozicije koja vas koristi da bi se docepala zlatne koke koja snosi zlatna jaja Dinamo. Pamet u glavu i razmislite sto bi mi u Hajduku dali da imamo jednog Mamica kojeg stuje cijela nogometna europa.

  • zagabria 21.08.2013.

    drago mi je da je pun stadion al realno 90% ljudi koji ce dns doc doci ce samo zato kaj je karta 5 kn , npr da su sad kutije cigara po 5 kn uzimali bi ih i oni kaj ne puse tek tolko jer su 5 kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare