To je to što me zanima!

Zdravko Mamić vikao u šatoru braniteljima: Živjela Hrvatska!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zdravko Mamić poveo je nogometaše Dinama u šator pred Ministarstvo branitelja u Savskoj ulici. Dinamovci su došli podržati branitelje koji prosvjeduju već 32 dana
Vidi originalni članak

Dinamova momčad predvođena izvršnim predsjednikom Zdravkom Mamićem posjetila je u četvrtak branitelje pred zgradom Ministarstva branitelja u Savskoj ulici. 'Modri' su došli podržati branitelje, koji 32 dana kampiraju ispred Ministarstva i traže smjene ministra branitelja te njegovih zamjenika i pomoćnika.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imate našu podršku. Uvijek smo uz vas. Živjela Hrvatska! Živjeli branitelji! Da nije bilo branitelja, ne bi bilo ni nas. Svi vodeći ljudi u državi trebali bi ovdje biti cijeli dan i pronaći rješenje - rekao je Mamić i braniteljima poklonio Dinamov dres.

Zapalio je izvršni predsjednik i svijeću za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu i zatražio minutu šutnje za one koji su život izgubili dok su prosvjedovali ispred ministartstva. Mamića je u emotivnom izlaganju pratio kompletni šator koji mu se pridružio skandiranju za Hrvatsku i branitelje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je u Savsku došao s punim klupskim autobusom , a igrači i vodstvo kluba braniteljima su podijelili kruh, suhomesnate proizvode, sokove i vodu. Dinamovcima se zahvalio jedan od organizatora prosvjeda , Đuro Glogoški, predsjednik udruge stopostotnih invalida Domovinskog rata.

- Hvala Dinamu koji je jedan u nizu onih koji su nas došli podržati. Želimo vam svu sreću, da budete prvaci i da napravite što bolje rezultate u Europi - rekao je Glogoški.

Pred šator u Savskoj stigli su i strani Dinamovi igrači poput Fernandesa, Machada, Pinta... Mnogi od prosvjednika fotografirali su se s Mamićem i nogometašima zagrebačkog kluba te su im se zahvalili na podršci.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 702

  • FASTT 02.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • titopartizan 22.11.2014.

    Kad Mamić kao vodeći predstavnik minken bojne podržava prosvjede,mislim da to dovoljno govori o karakteru prosvjeda i velike većine prosvjednika,koji se nisu sjetili prosvjedovati kad je HDZ koalirao s ratnim zločincem Stanimirovićem,kad je veliki rvat Sanader izručivao generale i pljačkao državu...

  • AntunSklepič 21.11.2014.

    šteta da nema prave zime, ali ni jaka zima im ništa ne može nemaju ruke ni noge

Komentiraj...
Vidi sve komentare