To je to što me zanima!

Dinamo - West Ham sudi Talijan koji nikad nije sudio hrvatskom klubu ili našoj reprezentaciji

Za sigurno drugo mjesto Dinamu je dovoljan i bod u Londonu, a na tom će važnom susretu pravdu dijeliti Maurizio Mariani (39) koji na europskoj sceni sudi od 2019. godine
Vidi originalni članak

U ne osobito pozitivnom ozračju nogometaši Dinama se pripremaju za posljednju utakmicu u skupini H Europske lige, za gostovanje kod West Hama u Londonu (četvrtak, 21 sat). Tada će Dinamo saznati nastavlja li europsko proljeće u Europskoj ligi (drugo mjesto na ljestvici) ili će igrati Konferencijsku ligu (ukoliko završi treći u skupini H).

KOPIĆEVE BRIGE Kopić mora 'probuditi' Leovca i Lauritsena, više vjerovati Toliću

Za sigurno drugo mjesto Dinamu je dovoljan i bod u Londonu, a može ostati drugi i ako izgubi kod West Hama, ali pritom Genk ne smije pobijediti na domaćem terenu bečki Rapid. Kako god, Dinamu i engleskom prvoligašu utakmicu će suditi 39-godišnji Talijan Maurizio Mariani koji u karijeri nikada nije sudio nekom hrvatskom klubu ili hrvatskoj reprezentaciji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U talijanskim okvirima Mariani sudi već duže vrijeme, no na inozemnim se utakmicama počeo pojavljivati tek od 2019. godine. U prvom međusobnom dvoboju, u Zagrebu, West Ham je s 2-0 bio bolji od Dinama, a West Ham je i u posljednjem nastupu ostvario veliku pobjedu. U najavi ogleda protiv Dinama pobijedio je u Premier ligi Chelsea s 3-2. Dinamo je ovo gostovanje najavio ispadanjem u domaćem Kupu (od Rijeke), a kasnije i porazom u derbi dvoboju protiv Hajduka (0-2).

Podsjetimo kako je West Ham siguran prvi u skupini H s 13 bodova. Dinamo ima sedam, Genk pet, a Rapid tri boda.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Mata777 08.12.2021.

    Pa ne mogu pobijediti Hajduk a kamo li West Ham

  • MatijaKezele 07.12.2021.

    Kad razmislim za Dinamo je bolje možda bit 3. U konf. ligi imaju realne šanse daleko doć

  • Palmanova 07.12.2021.

    bice zanimljivije gledati Racing Genk-Rapid jer tamo ocekujemno dobar rezultat.jucer je je trener Jonhn van de Brom dobio otkaz,novi trener je njemac Bernd Storck koji je prije vodio Moeskroen i Cercle Brugge.s Moeskroenom je imao odlicne rezultate.Genk je u krizi.cilj je bio borba za prvaka,ali nemaju srece .ove sezone cak 3 puta nisu uspjeli pobijediti s 11 igraca protiv 10 protivnika..u zadnje 6 tekmi kod kuce nisu pobijedili.3 poraza i 3 remija.bratski Rapid bi ih eventualnom pobjedom pretekao i osigurao 3.mjesto za Konfecijsku ligu

Komentiraj...
Vidi sve komentare