Obavijesti

Sport

Komentari 108

Kopić mora 'probuditi' Leovca i Lauritsena, više vjerovati Toliću

Kopić mora 'probuditi' Leovca i Lauritsena, više vjerovati Toliću

Navijači već dugo zazivaju više povjerenja Toliću, dok nikome i dalje nije jasno kako je Lauritsen od standardnog igrača prve momčadi postao 'višak'. A Leovac bi mogao riješiti probleme lijevog boka...

VIDEO

Dinamo se sprema za još jedno europsko gostovanje, nogometaši Željka Kopića sutra će poletjeti prema Londonu gdje ih čeka West Ham. U Maksimiru danas nema drame niti nervoze uoči još jednog europskog ispita, "modri" su osigurali još jedno europsko proljeće, a tek će poslije utakmice biti jasnije hoće li Dinamo svoju euro-avanturu nastaviti u Europskoj ili Konferencijskoj ligi.

Pokretanje videa...

Bad Blue Boysi podržali igrače Dinama uoči sutrašnje utakmice protiv Hajduka VIDEO

Istina, možda bi se prijašnjih godina i u ovakvim utakmicama tražio rezultat, ali danas su u Maksimiru neka druga vremena. Dinamo u Londonu mora zaigrati na sve ili ništa, favoriziranim Englezima "pokazati zube", pokazati da poraz od Hajduka nije potpuno uništio samopouzdanje cijele svlačionice. Zanimljivo, Dinamu su u ovom trenutku puno važniji prvenstveni ogledi sa Slaven Belupom, Istrom i Hrvatskim dragovoljcem, nego ovaj u Londonu.

Željko Kopić u debiju na klupi Dinama nije oduševio taktičkom postavkom, Valdas Dambrauskas ga je potpuno nadmudrio i to nije izgledalo dobro. Očito, Kopić ne može nastaviti Krznarovim putem, tako ne ide, već u igru Dinama mora donijeti neke novitete. Ili igračke promjene. A novi trener "modrih" ima dovoljno kvalitetnog materijala i na klupi, samo što prije treba "probuditi" Lauritsena i Leovca, malo više vjerovati Toliću.

Zagreb: Dinamo i Hajduk susreli se u 18. kolu Prve HNL

Rasmus Lauritsen mjesecima je bio jedan od najjačih obrambenih aduta, no posljednjih tjedana Danca "nema na mapi". Zahvalni branič nije puno konkurirao u listopadu, studenom i prosincu, u tom je periodu skupio tek tri nastupa. Zaigrao 45 minuta u remiju (3-3) na Rujevici, pa sudjelovao u pobjedama Dinama u Bijelom Brdu (3-2) i Šibeniku (2-1). Da, Lauritsen se mučio s koronom, bio i ozlijeđen, no već dulje je spreman za igru, ali ga nema. I to čudi, pogotovo jer obrana Dinama nije željenom na nivou. Već dulje vrijeme.

Šibenik i Dinamo susreli se u 17. kolu HT Prve lige

Zanimljiva priča je i ona Marina Leovca, iskusnog lijevog beka koji je uglavnom na klupi ili tribinama. Dinamo se cijele jeseni muči s tom pozicijom, Krznar je tu najviše vjerovao opciji s Franjićem, Željko Kopić se u prvom nastupu odlučio za Štefulja koji je bio solidan, pa grubo pogriješio kod drugog gola Hajduka. A je li možda stiglo vrijeme i za Marina Leovca? Koji je ove jeseni skupio tek sedam nastupa, niti jednom na terenu nije bio više od 73 minute.

Zagreb: Utakmica GNK Dinamo i NK Osijek u 16. kolu Prve HNL

I za kraj, što je s Markom Tolićem? Taj dečko zaslužuju više minuta, njegove nastupe zazivaju i brojni navijači Dinama, no Tolić je i dalje po potrebi samo "džoker s klupe". Marko Tolić ove je jeseni skupio 14 nastupa, ali na travnjaku bio tek 281 minutu. U prijevodu, igra 20 minuta po utakmici. A on kreira, zabija, asistira, često je opasan po suparnička vrata. I Marko Tolić zaslužuje više, puno više povjerenje Dinamovih trenera.

Zagreb: Željko Kopić predstavljen kao privremeni trener GNK Dinamo nakon odlaska Damira Krznara
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani