To je to što me zanima!

Dinamo za povijest! Plavi su ispred Barcelone i Borussije

Zagrebački Dinamo večeras očekuje povijesna utakmica protiv Spartaka iz Trnave (21:00) kojom bi mogli osigurati proljeće u Europi, a pobjedom bi mogli povećati postotak ovosezonske uspješnosti
Vidi originalni članak

Dinamo je s 18 pobjeda u 24 utakmice osmi najbolji klub u Europi! Po postotku osvojenih bodova u Uefinim natjecanjima (Liga prvaka, Europska liga) u sezoni 2018./2019.,  aktualni hrvatski prvak nalazi se na osmom mjestu, a u leđa mu gledaju velikani - Borussija Dortmund i Barcelona.

U 24 natjecateljske utakmice Dinamo je ostvario 18 pobjeda, pet remija i jedan poraz uz gol razliku 51:15. To bi značilo da su osvojili 81,9% mogućih bodova, a pobjedom protiv Spartaka iz Trnave mogli bi poboljšati ovaj učinak.

Na prvom mjestu nalazi se Juventus sa ogromnih 13 pobjeda i jednim remijem u 14 utakmica, odnosno s 95,20% osvojenih bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Kranksvester 09.11.2018.

    Navijam za Dinamo, volim taj klub, ali ovaj članak.. evo ne znam kako bi uopće reagirao, šokirali ste me da je nekome palo na pamet ovakav članak složiti.. uspoređujete La Ligu i Ligu prvaka u kojima igra Barca i HNL i Europsku ligu u kojima igraju Dinamo i u taj kontekst stavljate Barcu i kako je Dinamo ispred njih.. ili B Dortmund.. pa vi stvarno niste normalni

  • Gerrard26 08.11.2018.

    Nisam nigdje vidio da je dinamo 8. a kamoli ispred navedenih klubova, koji je onda salzburg 1.?

  • Pobotchnick Leeyoobo 08.11.2018.

    a ti znaš da ja nisam čovik od velikih riči, i nikad nisam moga ti reć ja volim te, za DINAMO dao bih sve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare